Даниел Илиев победи Деян Топалски в 4-я рунд в най-очаквания кикбокс сблъсък за годината у нас. Своеобразното "вечно дерби" на галавечерта Muay Thai Grand Prix оправда очакванията за вълнуващи емоции, като феновете на Левски, които подкрепяха Илиев и тези нап ЦСКА, които викаха да Топалски, се постараха да създадат неповторима атмосфера.

В края на четвъртия рунд поредната порция комбинации от страна на Даниел Илиев завърши с десен прав в лицето на Топалски, който бе пратен в нокдаун, пише sportal.bg. Реферът започна да отброява и въпреки че Деян остана на крака след 10, то той не бе в състояние да продължи и срещата бе прекратена с ТКО. Като цяло през целия двубой 28-годишният Илиев имаше превъзходство в първия и втория рунд, а третият бе най-равностоен и съответно най-добър за Топалски. В четвъртата част вече Даниел се хвърли в търсене на нокаут и бе пределно агресивен в почти цялото времетраене, стигайки до целта десетина секунди преди края.

Деян Топалски: Ще приключа с Дани Илиев преди края на мачаБоксьорът става 11 пъти републикански шампион на България по кикбокс