Ще приключа с Дани Илиев още преди края на рундовете, заяви многократният шампион по кикбокс Деян Топалски. С ръст 188 сантиметра и тежащ 84 килограма 36-годишният боксьор има зад гърба си над 20 професионални срещи в стил К1 и по правилата на ММА. Българският ММА боец Деян Топалски е с коефициент на интелигентност, колкото този на Бил Гейтс и Стивън Хокинг. Това стана ясно след като същият си направи IQ тест на "Менса Германия", чиито резултат е отчел 144, спомня се Топалски.

Боксьорът е завършил математическа гимназия, а след това технически университет. Споделя, че се запалил по този вид спортове като много други негови връстници, а именно от филмите с Жан Клод Ван Дам. Топалски е боец с голям опит, състезател по ММА и Кикбокс. 11 пъти става републикански шампион на България по кикбокс, шампион по ММА на Максфайт в средна категория, също така е и треньор по ММА и кикбокс.

На 20 декември главното събитие на вечерта е битката между Деян Топалски и Даниел Илиев - двама от най-изявените ни профи-кикбоксьори в последните години. Топалски сподели, че се надява по време на срещата с Дани Илиев да го победи още преди финалния гонг.

Освен че са сред най-популярните ни кикбоксьори, Даниел Илиев и Деян Топалски са известни и като футболни привържници, но на противоположни отбори. Топалски подкрепя един от най-добрите столични отбори - ЦСКА, а неговият предстоящ съперник е запален привърженик на противников отбор - Левски.

Със сигурност се очаква този сблъсък да нажежи сериозно интереса не само сред феновете на кикбокса и бойните спортове. Въпреки факта, че са от два враждуващи „лагера“ Топалски каза, че разчита само и единствено на себи си и на ринга всичко ще зависи само от тях двамата без значение кой ги подкрепя.

Припомняме ви, че двамата имаха вече един двубой през 2016-та, който освен че бе изключително оспорван, завърши и със съдийско решение, победа за Топалски, което бе посрещнато много бурно от публиката в залата. Пред камерата на TrafficNews Топалски сподели, че още в първия рунд срещу Дани Илиев е счупил ръка, но въпреки това е успя да го победи.

Относно несъстоялия се двубой срещу Бранко Бабачев Деян споделя, че всячески се е опитал да го накара да излязат на ринга и да решат спора си като спортисти, но това до този момент не се е осъществило.

За финал каза, че изпраща една добра година с много приливи и отливи в професионален план. В личен план всичко е прекрасно, имам страхотно семейство. Синът ми расте просто чудесен пред мен. Смятам, че всъщност годината е повече положителна, допълни той.