Павел и Венци Венц спретнаха истинска музикална вихрушка под тепетата в петък вечер. Звездното дуо бяха специални гости на едно от най-посещаваните заведения W Club и буквално избухнаха в нощен Пловдив заедно с най-верните си почитатели.

Те сътвориха грандиозно парти, за което ще се говори дълго и успяха да заредят пловдивчани с много енергия и настроение. 

Шоуто включваше богата музикална програма, включваща най-хитовите парчета на дуета, както и горещи танци, които нажежиха обстановката до червено. 

Сред гостите на заведението бе и пловдивският лекар Панче Димитриев. Той е с брой последователи на холивудска звезда, а Instagram профилът му е скролващ се урок по бляскав стил. 

Бохемът прекара една незабравима петък вечер в компанията на Павел и Венци Венц, като не пропусна да запечата култовата нощ в колоритни снимки. 

Панче е ортопед-травматолог хирург и едновременно с това един от най-добре облечените български мъже. Носител е на приза “Трендсетър на годината” в категория Мъж за 2018-та на първите Code Fashion Awards.

Клубът и този път се пръскаше по шевовете, а феновете на Павел и Венци Венц от Пловдив показаха, че са добри не само в танците, а и в пеенето. С пълен глас те помагаха на своите любимци в изпълненията на култови заглавия като: "Добър живот" ,"Хавана", "Фейк профил", "Само по татуси", "Герои", "Се таа брат" и естествено на новото попълнение в репертоара на дуото - песента "Без религия", която излезе преди около 2 седмици, но вече се радва на голям успех. 

И тази седмица програмата на W Club е пълна с изненади и обещава незабравими емоции за своите посетители. Още утре гости на тематичното черно парти ще бъдат Бандата на ръба & Големия, а Throwback Thursday в четвъртък ще бъде с участието на DJ Mikey Flex.

Петък вечер на сцената в клуба ще се качи звездата Криско, а събота за доброто настроение на всички присъстващи ще се погрижи D-Trax.

Ето и снимки от култовата петък вечер с участието на Павел и Венци Венц: