В разгара на лятото W Garden посреща пловдивчани и гости на града под тепетата с невероятен хип-хоп купон утре. Любителите на рап музиката ще имат възможността да се насладят на много емоции с едни от най-известните изпълнители сред младото поколение.

Денят е четвъртък, а вълната от изпълнители, които ще залеят пловдивския клуб, са от прочутото лятно турне Born2HipHop. Организатор на мащабното събитие е самият DJ George.

В града под тепетата пристигат MBT, Marso, Secta, Bliznacite, BM, HAARP, Боро Първи & Madmatic, DJ George, Twerk Biterzzz. Те са част от Born2HipHop Summer TOUR и ще се качат под прожекторите на сцената в четвъртък от 22:30 часа

Цяла вечер ще можете да се насладите на приятна атмосфера и едни от най-добрите парчета подбрани специално за вас. Боро Първи ще изпълни специално за своите фенове едни от най-известните си песни – „Да не питат”, „Задната седалка” и двете му парчета с Криско и Димчо -„AFTERMAN” и „Murdai”.

Звездното дуо MBT ще развихрят купона с „PanikA”, „Pretenciozno”, заедно с Marso, който също ще е гост изпълнител ще изпълнят една от най-обичаните им песни - „Слухове”. Ще можете да се насладите и на съвместното им парче с Bandata Na Ruba – „Trap Kingx”. От година насам Млади Богати Тарикати пускат хит след хит. Те държат самоличността си в тайна от публиката и медиите и утре на сцената ще излязат отново с маски.

Купонът ще продължи и в петъчния ден с мега щурото и цветно парти на W Garden - Color Fashion Party.

С много звуци и танци ще премине и събота, за музиката ще се погрижат DJ C-Fusion, Reggi & Muggsy. Те ще застанат зад пулта и ще се погрижат за атмосферата в клуба.

Световноизвестният испански DJ David Penn ще застане зад пулта на W Gagren. Невероятна обстановка, истинска експлозия за сетивата от звук танци ви очакват в началото месец септември. Той работи с американския звукозаписен гигант Defected Records.