Подкрепа за Славчо Атанасов, за младите кандидати за кмет на районите „Южен“ и „Източен“ Борислав Инчев и Павел Милушев заявиха на поредица от неформални срещи със студенти днес евродепутатът Ангел Джамбазки и млади хора от Пловдивския университет.

„Разговорите ни бяха изключително интересни. Кандидатите ни за кметове от „Коалиция за Славчо Атанасов“ поеха ангажименти да организират курсове за стажантски програми в университета, за да могат млади хора да влязат в администрацията и така тя да се обнови с активни хора, които да са добре обучени и привлечени от работата“, посочи Ангел Джамбазки.

На срещата с младите хора те говориха и за предложението на Патриотичния фронт и лично на Славчо Атанасов да се намали ДДС върху книги и учебници. В ЕС тази практика е въведена и там учебниците и помагалата имат ниски данъчни ставки. "Ако ние искаме да наблегнем на образованието като традиционна българска ценност, това е задължително да се направи и то ще помогне на младите хора. Разчитаме на подкрепата на младите хора за Славчо Атанасов“, заяви Ангел Джамбазки. Той призова пловдивчани да гласуват в неделя, за да има Пловдив по-добро управление.

„Важно е да гласуват - този лош филм сме го гледали вече, преди четири години, когато сегашният кандидат за кмет от управляващата партия се похвали как организира невалидни бюлетини и купени гласове в циганските махали“, заяви Ангел Джамбазки.

Подкрепа кандидатът за кмет получи и от Съюза на офицерите и сержантите от запаса. Подкрепяме Славчо Атанасов, защото има силна социална програма. Това заяви председателят на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и заместник-председател на Съюза на пенсионерите в Пловдив полк. Сотир Докторов. „За нас е много важно намаляването на данъците, както беше по негово време. Само това е достатъчно, за да го подкрепим за кмет. Простичък пример ще ви дам, пенсионерите тогава плащахме 12 лева за картите в градския транспорт, сега са 16 лева. За сравнение - в София за 25 километра пробег, пенсионерите плащат 8 лева, а ние тук, в Пловдив, за 12 и половина километра даваме 16 лева, това е безбожно“, посочи о.р. полк. Докторов.

„Славчо Атанасов винаги се е отнасял към пенсионерите и запасното войнство с изключителна отговорност и е изпълнявал поетите ангажименти – затова - да го подкрепим тази неделя, на балотажа“, призова о.р. полк. Сотир Докторов.

Своята подкрепа за Славчо Атанасов преди балотажа тази неделя, 1 ноември, заявиха от местната структура на Радикалдемократическата партия.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg