13 имота, сред които и бивш пионерски лагер с площ от 21 дка, които са собственост на идеолога на партия "Величие" Ивелин Михайлов, са запорирани от НАП.  Това показват данните в Имотния регистър, цитирани от сайта Bird.bg.

Бившият пионерски лагер се намира в местността Юртлука край провадийското с. Староселец, а Ивелин Михайлов го придобива през 2021 г. от Сийка Михайлова.

Фирми, в които Михайлов участва, имат дългове към НАП за над 306 хил. лв. Други дружества, в които Михайлов е прекратил участието си, дължат още над 343 хил. лв. Преди дни шефът на приходната агенция Румен Спецов съобщи, че е разпоредил проверки по сигнали срещу фирмите, свързани с Ивелин Михайлов. По тези производства се работи, но все още няма резултати.

Самият Михайлов наскоро заяви пред Би Ти Ви, че много фирми, когато имат нещо друго да правят с парите, не ги внасят веднага в държавата и предпочитата да платят 23 на сто наказателна лихва. Ще платя за две седмици тези задължения, ще затворя фирмите, ще уволня хората и така ще лиша държавата от милиони в година, каза още Михайлов.


 

Пловдивското лице на „Величие" – наемникът Дарин Георгиев, опитал да създаде „Батальон 12" на ЗингаревичКонтракторът говори за „нова армия", опита се да саботира 49-ото Народно събрание заради Радев

"Величие" - трамплин за полета на Радев към парламентаПаравоенните структури и съмнителното финансиране на Историческия парк не тревожат специалните служби

Адв. Станев: „Величие" са толкова базови като подготовка, че са елементарни за оборванеТе са загубени ако срещу тях има подготвен човек, а не дежурните "лаладжии"

Експерт по имидж за "Величие": Политици, които вървят ръка за ръка с шоуто