Площад "Централен" в Пловдив почерня от хора заради концерта на звездите на "Ку-ку Бенд", най-мащабното предизборно събитие в Пловдив за цялата кампания, организирано от партия "Има такъв народ". Над 7 хил. души запълниха пространството между Военния клуб и Централна поща, за да се забавляват заедно с Краси Радков, Йордан Йончев-Гъмзата, Борис Солтарийски и Невена Цонева.

Най-смешният комик в страната Краси Радков подгря публиката със своите скечове и покани на сцената кандидат-депутатите от ИТН в Пловдив.

"В края на една колкото тежка, толкова и приятна кампания сме. Тежка, защото цените вървят нагоре и трудно се справяме, но приятна, защото се срещнах с хора като вас", каза водачът на листата на ИТН в Пловдив-град Гроздан Караджов. Той покани на сцената и останалите кандидат-депутати на партията в града под тепетата, за да ги представи на публиката. "Това сме ние, много често охулвани, много често заливани с лъжи, но твърдо убедени, че всички вие заслужавате истината. Ние сме винаги с вас", каза още Караджов.

Йордан Йончев и неговият брас бенд, Борис Солтарийски и Невена Цонева забавляваха публиката близо 3 часа със свои актуални хитове и класически парчета на "Ку-ку Бенд". Борис Солтарийски покани на сцената рокерите от мотоклуб "Анархия", които бяха дошли на площада, за да подкрепят партията на своя колега рокер Слави Трифонов и вдигаха силен шум с мощните си машини край площада.

Грандиозното шоу завърши с "Боят настана" и "Моя страна, моя България."

Купуването и продаването на гласове е престъпление!