Помните ли изоставената Владислава в Пловдив точно преди Коледа миналата година? След като мъничето, спечелило сърцата на хиляди българи, бе настанено в приемно семейство, на 2 септември, 9 месеца по-късно, момиченцето вече е при баба си по бащина линия. Оказа се, че майката на детето, печално известната Лилия от Долна махала, е дала съгласието си бившата й свекърва да гледа детето, защото тя самата имала… нова връзка.

През всичките тези месеци майката ходила да вижда дъщеричката си 3 пъти, съобщи бабата на бебето Лалка Станева. Междувременно Владислава проходи в приемното семейство, в което беше дадена за отглеждане. Майката не е видяла първите стъпки на Владислава. Най-вероятно ще пропусне и други важни стъпки в живота на детето си. Слава богу, всичко с Владислава е наред, тя и баба й се чувстват добре.

Припомняме, 33-годишната Лилия има три деца от два брака и от последната си връзка с Владимир. Двете по-големи момчета ги отглежда възрастната й баба в родното село на майката Долна махала. 

За изоставеното момиченце ви информира първо Trafficnews.bg, а родителите бяха открити, след като читатели разпознаха детето. Часове след откриването на детето полицията в Пловдив задържа майката. През всичкото това време тя сменяше версия след версия, за да обясни действията си. Бащата на детето пък се „изненада”, когато го видя в новините.

Може би русото ангелче, намерено в количка в студения декемврийски ден, един ден ще поиска да узнае защо собствените й родители постъпиха така с него? Но сега Влади е още малка и се радва на грижите и обичта на баба си.

Първата новина - ВИЖТЕ ТУК

Коментарите на хората и втората информация - ТУК

Как полицията откри майката на бебето - ВИЖТЕ ТУК

За ареста на майката - ЧЕТЕТЕ ТУК

ОЩЕ ПО ТЕМАТА - ВИЖТЕ ТУК

TrafficNews.bg