Лидерката на „Съюз за Пловдив“ Дани Каназирева представи кандидатите за районни кметове в Пловдив в Дома на културата „Борис Христов“, предаде репортер на TrafficNews.bg.  Адвокатката заложи на младите специалисти, които да хванат управление на най-важните административни единици в града.

Кандидатът за район „Централен“ е 31-годишният икономист Веселин Козарев.  В най –големия квартал в Пловдив – „Тракия“ за кметското място ще се бори 38-годишната Гергана Стоянова, която е инженер. „Съюз за Пловдив“ заложи на икономиста Красимира Неделчева за „Северен“.  В „Източен“  също икономист ще участва в изборите – Веселин Чавдаров, а в „Западен“ Красимира Тодорова, която е финансист и е на 41 години. Общинският съветник Евелин Парасков ще е кандидат-кмет на „Южен“.

Друг анонс, който направи Каназирева е за евентуалния заместник-кмет по културата - актрисата Ивана Папазова. Лидерът на "Съюз за Пловдив" е категорична, че представеният от нея екип е съставен от работещи млади хора, които познават всяко камъче в районите си, дори по-добре от сегашните кметове.По думите й  те ще сложат край на кабинетното управление на районите и ще бъдат истински партньори на гражданите.

Осем основни пункта яха набелязани от кандидат-кметовете. На първо място ще бъдат открити денонощни лекарски кабинети във всеки от районите. Сериозен акцент ще са ремонтите по вътрешнокварталните улици,  а районните кметове ще носят отговорност за сигурността и реда.

TrafficNews.bg