Дани Каназариева излезе с официално съобщение в личната си страница във Фейсбук по повод предстоящите парламентарни избори. Тя заяви, че до края да деня ще обяви дали ще участва в листите на ГЕРБ. 

Ето какво написа Каназирева във Фейсбук:

Ще взема решение дали ще участвам на предстоящите парламентарни избори и ще го обявя още днес. Дадох всичко от себе си като областен управител, работих денонощно, но го правих от сърце за Пловдив и региона, виждах ежедневно резултата от работата и труда си. Знам как да се боря, знам как да печеля и знам как да отстоявам интересите на града и региона си. Бях водач в три поредни избори и въпреки тежката политическа ситуация, отбелязах не само три победи в Пловдив област, а и на всеки пореден избор увеличавахме подкрепата. Но в парламента за мое огромно съжаление останах изумена от изключителната посредственост и голо самочувствие на хора, претендиращи да управляват страната ни. Видях как ни продават омраза, опакована като промяна, видях как аргументите се превръщат в колажи, а Законът и Конституцията в препоръка. Но ако трябва да бъда максимално честна, ще призная, че не се чувствах полезна нито за Пловдив, нито за областта по време на всички тези парламенти, въпреки че внасях не едно предложение. А всички знаят, че моят град е Пловдив, обичам града и региона си, и единственото ми желание е да работя и да виждам резултати. Дали ще участвам в пловдивската листа, дали в областната или в листа на друга област, ще го реша днес.
И моля, не четете манипулативни статии, които нямат връзка с реалността, а са поръчани от хора, чиято единствена цел е да ме дискредитират като евентуален кандидат за кмет на Пловдив.

Дани Каназирева се оттегля от листите на ГЕРБ?Все още не съм взела своето окончателно решение, заяви бившата депутатка