Министърът на спорта Радостин Василев и Дани Каназирева влязоха в спор кой е „жертва на системата” и кой колко е компетентен.  Василев заяви днес по БТВ, че  Каназирева е жертва на образователната система, защото е твърде некомпетентна, за да бъде доктор по конституционно право. Спорът на двамата върви от дебата  за смяна на ръководството на Българския спортен тотализатор и назначението на Атанас Тодоров за изпълнителен директор.

По-късно Каназирева написа в личния си профил във Фейсбук: 

„Относно днешното изказване на спортния министър по мой адрес, единствено ще кажа, че само един слаб човек, без аргументи и със сериозни комплекси относно собствената си компетентност, може да се държи така грубо и невъзпитано.

Не знам за какви грешки говори, но по-голяма грешка от това подобни хора да бъдат министри, няма. Няма да коментирам правната страна на приятелското му назначение за изпълнителен директор на спортния тотализатор, защото тя е ясна - момчето е попълнило декларация, в която е заявил, че няма несъвместимост, въпреки че все още е бил действащ народен представител, но по-страшното е, че вместо да се извини днес т.нар министър, си позволи грозен, груб и невъзпитан език, което се превръща вече в норма на поведение за хората на Трифонов. Ако това е промяната, жалко за страната ни”, написа Каназирева.