Надвиснали улични лампи притесняват жители на Кършияка. За това сигнализираха читатели на TrafficNews, които живеят на ул. „Неофит Рилски” в район „Северен”.

Те разказаха, че някои от лампите, разположени на улицата са огънати и е въпрос на време при по-силен вятър или буря да се стоварят върху пешеходец или върху паркираните автомобили по улицата.

„От известно време забелязваме, че някои от лампите са счупени, или поне така изглеждат. Наклонени са и то точно над автомобилите ни и наистина смятаме, че е въпрос на време да паднат върху нещо или някого и да се случи сериозен инцидент. Има много жици, по които преминава ток и са завързани за лампите, ако паднат ще завлече и тях и ще стане ужас”, коментират читателите ни.

По този повод предадохме сигнала до ОП „Организация и контрол на транспорта“, откъдето заявиха, че ще се извърши проверка на място и при нужда ще бъде предприета подмяна на осветителните тела.  

От там добавиха, че в случаите, в които гражданите искат да подадат сигнали свързани с улично осветление, могат да го направят на телефонен номер 032 620 330, който работи денонощно.

В случай, че няма връзка с дежурен оператор, гражданите могат да оставят на електронния секретар съобщения, които своевременно се прослушват и се предприемат съответните мерки.

Снимки: