Таксиметров шофьор препречи пътя на автомобил и отказа да даде назад, за да успеят да се разминат. Това довело до образуване на колона от коли няколко минути по-късно и от двете страни на улицата и последвал скандал. Случката станала на 6 март на ул. „Юрий Венелин”, а запушеният автомобил е влязъл от ул.”Цар Самуил”, където левият завой не е забранен. Пряк участник в нея е наш читател, който сигнализира за нелепата ситуация.

„Един от шофьорите слезе да попита "бакшиша" защо не отстъпи, вместо взаимно да си губим времето, но той излезе от автомобила с изключително агресивно поведение, крещеше, че ние сме виновни, псуваше всички и отказа да отстъпи. Той беше във видимо ненормално психическо състояние, на всичкото отгоре се нахвърли на бой и бутна с тялото си човека, който го помоли да премести колата си”, обясни нашият читател.

Стигнало се до обаждане на 112, като на мястото е повикана патрулка, заради агресивното поведение на таксиметровия шофьор. След проверка се оказало, че той кара нелегално.

„Позвънихме на номера на фирма "Корект", в която уж работи, за да попитаме по неговата регистрация, залепена отзад на стъклото му, дали е легален. От там категорично отрекоха и заявиха, че такава кола не работи при тях”, добави читателят ни.

TrafficNews призовава всички шофьори да бъдат толерантни на пътя и да не проявяват агресия към останалите участници в движението.