Една от най-дългоочакваните нови детски градини в Пловдив – „Каменица”, която ще приеме 6 групи, ще се строи от местния бизнесмен Тодор Бурджиев.  Поръчката, която е за над 4 млн. лева бе спечелена изненадващо от фирмата на собственика на екохотел „Здравец”, при конкуренцията на сериозни строителни фирми и голям интерес. В процедурата са участвали 15 фирми.  Това, което прави впечатление е, че „Ринг-П” ООД на Бурджиев е получила внушителните 98,82 точки от възможни 100, въпреки че е дала най-висока цена за изпълнението.  На второ място е класиран участника ДЗЗД „Тримона Билд” с 82 точки, а далеч зад тях са строителни фирми като „Парсек Груп”, „ПИРС-Д”, „Запрянови – 03” и още две компании. Отстранени са и строителни фирми като „ГБС – Пловдив”, „Интерхолд” и други 5 фирми.

 От допуснатите 7 фирми на финала най-ниска цена за строителството на детската градина е дал консорциума ДЗЗД „Тримона билд” с  4 019 958,52 лева с ДДС за всички дейности и непредвидени разходи.  Повече от другите фирми са предложили със около 100 хил. лева повече, а офертата на спечелилата фирма „Ринг-П” е била 4 142 234, 88 лева. с ДДС. 

Именно по-показателя цена компанията на Бурджиев е получил най-слаба оценка, но за сметка на това е спечелила абсолютния максимум по всички други показатели от техническото предложение -  подход за качествено изпълнение,организация за изпълнение на строителството и мерки за опазване на околната среда. Всички други фирми са били далеч по-ниско оценени от комисията.

Досега компанията на Тодор Бурджиев не е печелила голяма поръчка в Пловдив за строителство. Доскоро той държеше голяма част от подлезите в града, но след дълги саги договорите му бяха прекратени заради неизпълнени инвестиционни каузи по договорите, неподдържане на подлезите и концесионни задължения.  След това  все пак Бурджиев си взе подлеза на „Тримонциум”, след като осъди Община Пловдив, но и този договор изтече преди повече от година.

В портфолиото на фирмата му „Ринг – П” е реконструкцията на екохотел „Здравец”, текущи ремонти на редица детски градини в Пловдив, както и нови ясли в град Куклен и други дейности по жилищни и административни сгради.  

Финансирането на новата детска градина е по „Региони в растеж” като част от проекта за Образователна инфраструктура. Тя ще бъде в двора на СУ „Паисий Хилендарски”, като ще замести старата забавачка, която трябва да бъде бутната. Проектът предвижда градина за 6 групи с модерни съоръжения за игра и всичко необходимо за нормалното отглеждане на децата.

Зико и екипът му на обучение в „Екохотел Здравец”, учат вътрешните процесиНа семинара е и Тодор Чонов, въпреки че днес започна експеримента с ел таксуването