На семинар по „Вътрешни процеси” са кметът Здравко Димитров и повечето ръководни кадри на Община Пловдив, научи TrafficNews. Обучението се провежда в „Екохотел Здравец” като идеята му е началниците на градската администрация да усвоят повече техники при управлението и планирането на своите отдели.

Освен градоначалникът там са зам.-кметовете, началници на отдели, директори на ОП-та и други.  Масовото събиране на управленското тяло на Община Пловдив е двудневно – днес и утре, като има осигурена нощувка за обучението.

Впечатление прави, че там е и зам.-кметът Тодор Чонов. Той е на обучението, въпреки че днес започна масовият експеримент с електронното таксуване в автобусите. Към момента не са съобщени резултати от него, но от репортажите е видно, че започна с фалстарт.

От Община Пловдив съобщиха, че няма разписана заповед за изпълняващ длъжността кмет, тъй като е направена организация между кмета и зам.-кметовете за присъствие в сградата на градската администрация.  

Очакван фалстарт на електронното таксуване! Устройствата не работят, билети – от кондукторПет години след първия опит за сваляне на кондукторите от автобусите, оборудването за 1.8 милиона все още не може да ги замени