Един от най-обичаните български шоумени Димитър Рачков гостува в най-добрия спа хотел край Пловдив – „Парк и Спа Хотел Марково” на 8 март. Популярният български актьор, комик и телевизионен водещ ще забавлява вашите семейства в Международния ден на жената.

Димитър Рачков e по-известен с емблематичните си роли в телевизията като Жоро Бекъма, Калеко Алеко, Ники Пънчев, Пачков, и като водещ в "Като две капки вода", "Господари на ефира" и „Забраненото шоу на Рачков”.

Освен шоуто на Рачков, за посетителите на комплекса е осигурена разнообразна музикална програма с изпълнения на живо и DJ. Офертата по пакет „8 март“ включва 10% лимитирана отстъпка от цената на пакета.

За най-малките посетители на хотела е предвидена специална анимация с аниматор в чисто новия и модерен детски център. Осигурени са и всекидневни кино прожекции за малки и пораснали деца.

Припомняме, че в „Парк и Спа Хотел Марково” вече освен през деня, ще можете да се насладите и на вечерна блок маса не само през уикенда. Блок масата за вечеря и през седмицата включва изключително богат асортимент, включващ прясно изцедени сокове, кафе еспресо, разнообразие от висококачествени месни и безмесни деликатеси, сирена и колбаси, на момента изпечени цели прасенца, пуйки и още в изобилие.

Богата блок маса за вечеря през седмицата предлага най-добрият СПА хотел край Пловдив

От „Парк и СПА Хотел Марково” са се погрижили за всеки един детайл от престоя на гостите, с който да направят почивката на вас и вашите малчугани неповторима.

Комплексът разполага с огромен детски център, четири вътрешни басейна с температура на водата от 32°C до 36°C градуса, а благодарение на иновативната пречистваща система, дезинфекцията на всички басейни е отлична, въздухът е свеж, а очите и дихателните ви пътища вече няма да се дразнят от мириса на хлор. Пречистването със солна електролиза, йонизация и хидролиза, прави водата в басейните кристално чиста. Без никаква човешка намеса иновативната система дезинфекцира водата в басейните по най-здравословните методи.

На разположение е и термална зона, която включва билкова сауна, финландска сауна, инфрачервена сауна, парна баня, студена стая, релакс зона, както и фитнес зала.

Осигурете си незабравимо изживяване за цялото семейство!