Националното ръководство (НР) на Съюза на българските парашутисти (СБП), кани всички парашутисти на традиционна годишна среща на Българските парашутисти „ПЛОВДИВ-2022 година”

Срещата ще се проведе в клуба на Съюза на българските парашутисти в гр. Пловдив, ул.„Братя Бъкстон” -61 на 28.08.2022г. с начален час 12.00ч.По време на срещата ще се проведе и благотворително мероприятие за набиране на средства за подпомагане лечението в чужбина на пострадалия кадрови военнослужещ-парашутист, при изпълнение на служебните си задължения (изпълнение на планов височинен парашутен скок) старшина Мирослав Павлов (син на легендарния старшина, парашутен инструктор и парашутист 1-ви клас Павел Андонов Павлов –Павката). Мирослав успя да се събуди след тримесечна кома и състоянието му, значимо се подобрява с всеки изминал ден, но за окончателното му възстановяване се нуждае от специализирано лечение и рехабилитация. Необходимо да се събере сумата от 150000 евро за лечение на Мирослав в специализирана болница в ИЗзраел или Турция, което е непосилна задача за семейството му. Затова  считаме, че е необходимо и ние парашутистите- ветерани да се включим в дарителската кампания организирана от колегите на Мирослав. Дарителството е акт на благотворителност, принос за дадена кауза. То е действие, чрез което се извършва безвъзмездна помощ–дарение.

„ЧОВЕК Е БОГАТ СЪС СВОЯТА ЦЕЛ, БОГАТ Е СЪС СВОЯ СОБСТВЕН ДЯЛ, НО НЕ С ТОВА, КОЕТО Е ВЗЕЛ, А С ОНОВА, КОЕТО  Е ДАЛ!”

НР на СБП отправя гореща молба към всички български парашутисти - нека проявим щедрост, добрина и човещина и дарим безвъзмездното и безусловно парични средства за  лечението на Мирослав!!!

Очакваме Ви на 28.08.2022г. в клуба на СБП в гр  Пловдив.

За повече информация може да позвъните на GSM 0888383578 –Сирмов.

НР на СБП