Новите бордюри, които са поставени по ул. „Даме Груев” се разрушават, докато се бута сградата на бившия Битов комбинат, сигнализира читател на TrafficNews.Той ни изпрати кадри, на които се вижда как багери бутат старата сграда, като изхвърлят строителните  боклуци през оградата.

„Част от новите бордюри са разрушени, няма никакъв контрол при събарянето. Те са платени с нашите пари, а сега някоя частна фирма не й пука за това и си прави каквото си иска. Вдига се и прах до небесата, макар че трябва постоянно да поливат, докато събарят сградата”, заяви пловдивчанинът.  

Парцелът от над 600 кв.м се намира на кръстовището  с ул. „Пере Тошев”. На мястото  на бившия комбинат ще се построи 5-етажна жилищна сграда.

В същото време от фирмата „Парсек груп” вече разгръщат строителството на ул. „Даме Груев”, като се очаква до края на септември тя да бъде изцяло завършена.

„Парсек груп” се готви за офанзива на ул. „Даме Груев”, завършват я през септемвриФирмата изпълнител на обекта има фронт на работа, режат лентата най-късно през октомври