Нерви, блъскане, правостоящи пътници, продаване на стари билети – такава е ситуацията в градския транспорт в Пловдив.

В автобус номер 24, който минава през Централна гара около 7:10 ч., пътниците се возят почти един върху друг, а след качването на още пасажери по бул. „Никола Вапцаров” положението става страшно. Огромна част от тях са правостоящи и се блъскат едни в други. За това сигнализира читател на TrafficNews.

„В автобусите е страшно в час пик. Кондукторите крещят, хората се блъскат, всеки бърза. Вратите на рейса едвам се затварят. Чудя се защо в пиковите часове не се пускат 12-метровите автобуси”, коментира читателят ни.

Проблемът по линия номер 17 пък е, че кондукторката продава стари, използвани билети с различни номера.

„Билетите са изцапани с кафе, шоколад и т.н. Когато попитаме кондукторката защо продава стари билети, тя просто се усмихва. Така всеки ден тя си изкарва допълнителен надник. Молим се всичко да е наред с пътуването, защото ако стане някоя злополука билетът, който трябва да ни служи като застраховка и доказателство, че сме били в автобуса няма да е валиден, защото не отговаря на номерата на редовните билети”, обясни той.

Припомняме, че това не е първият случай на схема за продаване на използвани билети за градския транспорт в Пловдив.

Схема в градския транспорт: Пловдивски шофьор взима пари за билет, но не дава такъвВъпросният автобус е по линия 21

Пловдивчанка: Кондукторка продава използвани билети, прибира си печалбатаАбсурдната дейност се развива в автобус 27

Кондукторка даде вече продавани билети на пловдивчанка, тя побесня СНИМКИБилетчетата не били скъсани от кочана и нямали поредни номера