Пловдивска медицинска сестра има нужда от помощ, за да върне нормалния си начин на живот. Анастасия Станкова работи в УМБАЛ „Каспела”, но от 11 месеца стои в дома си с разрязан пикочен мехур и има нужда от скъпоструващо лечение. Нейни колеги помолиха за помощ, като изпратиха апела на помощ на Анастасия.

„ Казвам се Анастасия на 49 години от Пловдив. По професия Анестезиологична и реанимационна сестра! Помогнала съм на хиляди хора през 30-годишния си опит! Надявам се сега Вие да помогнете на мен! За мен работата е призвание, любов! Помогнете ми, за да продължа да живея живота си нормално, да работя с удоволствие и да помагам!

Накратко моята история: В началото на тази година бях оперирана гинекологично, но след лекарска грешка вече 11 месеца стоя затворена в къщи с разрязан пикочен мехур. Нуждая се от лечение в Германия. Здравната каса покрива част от парите, но за съжаление остават 16 000€ за доплащане , които са непосилни за мен! Моля всеки ,който има възможност да помогне. Благодаря Ви!

Банкова сметка номер: BG89UBBS80021012349050 BIC: UBBS BGSF

Име: Anastasiya Ivanova Stankova