Арести след нападението на гадателката Тони

Двама за задържани за заливането с киселина на 52-годишната гадателка Тони от Пловдив.Задържаните са от Враца и са криминално проявени. „Аз ще ти помогна“ – това са единствените думи, отправени от единия от тях към гадателката, секунда преди да я залее със сярна киселина.

Задържаха двама души за заливането с киселина на гадателката в ПловдивЗадържаните са от Враца и са криминално проявени

Палачът на гадателката Тони ѝ казал: „Аз ще ти помогна!", секунда преди да я залее с киселинаАрестуваните за обезобразяването - безработни, конспиративни, действали по план

Побой в Стария град

Собственикът на хотел „Борис палас“ в Стария град нападна и преби служител на „Общинска охрана“.

Приятел на 68-годишния хотелиер Борис Христов поискал да влезе с автомобила си в архитектурно-историческия резерват около 20.30 ч., но без резервация или разрешение, заради което охранителят отказал достъп. Мъжът се обадил и повикал собственика на „Борис палас“, който се опитал да вдигне бариерата на ул. „Съборна“ на ръка, не успял, влязъл в кабинката на „Общинска охрана“ и нападнал в гръб общинския служител.

Собственик на хотел в Стария град нападна и преби общински охранител68-годишният Борис Христов е задържан за 24 часа

Протест в Трилистник

Жителите на селото заплашиха с протест тъй като са обезпокоени от непочистеното корито на р. Стряма.

Жители на Трилистник излизат на голям протест

Добра новина за трафика в града

Отварят за движение лента от южното платно на бул. "Хаджи Димитър". Новата временна организация на движението се въвежда от утре.

Най-накрая! Отварят за движение лента от южното платно на бул. "Хаджи Димитър"В северното платно движението също ще бъде еднопосочно в една лента