Плакет, грамота и огромни букети цветя поднесоха заместник-кметът по образование, бизнес развитие и европейски политики в община Пловдив Стефан Стоянов и кметът на район „Централен“ Георги Стаменов на дългогодишния директор на ДГ „Перуника“ Адриана Терзиева в последния работен ден преди пенсионирането й.

„Г-жа Терзиева е доайен в професията си, който със сърце и душа се грижеше за децата и за детското заведение. Тя бе силен лидер, който постигна много високи резултати през последните години. Община Пловдив Ви е задължена за чудесната работа, която свъшихте“, обърна се към досегашния директор Стефан Стоянов.

„Благодаря Ви за дългите години на всеотдаен труд и усилия за добруването на децата на район „Централен“. За мен бе въпрос на чест да бъда в един екип с професионалист като Вас“, подчерта Георги Стаменов.

Развълнувана от жеста, Терзиева, която е с 25 години стаж на ръководния пост, благодари и на двамата за подкрепата, която е получавала досега в работата си.

С цветя и пожелания за успешен професионален път заместник-кметът Стефан Стоянов и кметът на район „Централен“ Георги Стаменов посрещнаха новия директор на ДГ „Перуника“ Ина Недялкова и я представиха пред всички учители в детското заведение.

Недялкова, която има 5-годишен стаж като учител в ДГ „Снежанка“, подчерта, че приема колегите си като семейство и е готова да ги подкрепи във всички техни инициативи и начинания, както и се надява да разчита на съдействие от тяхна страна.

„Обичам творчеството и може би затова ми харесва професията на учител. Зная, че работата в детското заведение е екипна и е много важно да следваме мотото „Един за всички - всички за един“, за да разгърнем своя потенциал“, каза Ина Недялкова.