На клавирен дърти олд рокендрол Апокалипсис, пред-блус, пост-госпъл-хардкор се насладиха пловдивчани с дяволското дуо на Преподобния Джон Уесли Майерс от Тенеси, известен повече като James Leg. Завладяващото му присъствие на сцената потопи клуба в уудсток атмосфера, с привкус на  бърбън от стар тексаски бар и сякаш поведе всички към преоткриването на тъмното и мръснишкото у себе си.

Като син на проповедник, той е овладял до съвършенство умението да води и насочва с езика на тялото си и с всепроникващия си глас. Неслучайно е наричан „Незаконнороденият син на Джанис Джоплин и Леми”.  Феновете не просто слушаха музиката, а сякаш гласът му отекваше в главите им, изпълзял от ада, за да ги провокира към пълно отприщване в танци и алкохолни изпарения.

Не могат да бъдат пропуснати и движенията на James.  Резките и насечени движения на плувналото му в пот тяло, докато свири, пък добави неподправено сексуално rock'n'roll усещане в тъмния клуб. 

Когато заговори на публиката, всички като че ли бяха в транс. А той с усмивка се извини, че не знае друг език освен английски, но е сигурен че ще се разбере с всички така или иначе.

„Ние сме на турне от седмици и се радвам, че последната ни спирка наоколо е тук. Прекрасно е”, каза още той.

Като реверанс към своите фенове, които не просто слушаха и танцуваха пред него, а сякаш го поглъщаха и изживяваха, бяха изсвирени още 2 допълнителни парчета. Явно просто не му се слизаше от сцената. След концерта дуото се смеси с тълпата в клуба и всеки, който желаеше, можеше да отиде да разговаря с тях, да се пошегува или да се снима. Липсата на типичната претенциозност, характерна за голяма част от звездите, бе приета с лека изненада и удоволствие от всички.

Сред хората се чуваха оценки като: „Толкова е неподправен и земен”, „Сякаш сме познати, засекли се в бар”, „Страшно готини и забавни пичове”.

Един от албумите на James Leg се казва Blood On The Keys, което в превод означава „кръв по клавишите", което със сигурност не е случайно измислено. Маниерът му на свирене създава усещането за демоничен ритуал и божествено пречистващо откровение. Макар това да е третото гостуване в България, феновете вече нямат търпение за следващото.