Роднини и близки на загиналите в тежката катастрофа на Околовръстното на Пловдив започват да се събират пред Съдебната палата, за да изразят недоволството си от освобождаването под гаранция на Иво Даскалов по прякор Лудия.

Пред съда е и майката на загиналия 38-годишния Радослав, която ридае неудържимо. Мъжът е бил в дома на Даскалов, а след това се е качил в автомобила на Лудия, когато той е тръгнал от Бойково за Пловдив. 

„Всичко имаше, защо не ме послуша. Сега щеше да си до мен“, крещи жената, която направи опит и да нахлуе в съда. "Щом за 20 000 оправдавате човек, убил трима - аз ще ви избия всички тук!. Нека да излезе съдийката , която пусна Лудия , да каже защо!" , крещеше жената, отправяйки заплахи към магистратите. 

На място пристигна линейка , като медиците се опитаха да успокоят майката , но тя ги прогони за секунди. 

"Къде е Рогачев, къде е Цацаров?" продължи тя. 

Както съобщихме, вследствие на удара, на място са загинали двамата спътници на Даскалов, както и водачът на другия автомобил – 43-годишният Николай Иванов.

 Вчера магистратите отмениха взетата от Окръжния съд мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Иво Даскалов по прякор Лудия и му определи „парична гаранция“ в размер на 20 000 лева.

Скандално! След 3 трупа на пътя, пускат Иво Лудия срещу 20 000 леваАпелативен съд отмени мярката задържане под стража на водача, причинил тежката катастрофа на Околовръстното