От две седмици бездомни хора създават огромна мизерия на ул.”Елиезер Калев” № 2, сигнализираха читатели на TrafficNews. Групата се е заселила в парка на локацията, а с нея са дошли и купища проблеми за живеещите в района.

Според разказ на пловдивчани паркът се е напълнил с човешки фекалии и деца трудно могат да се доберат до мястото, за да играят.

„В центъра на града-  мръсно, заразно и мирише, притесняваме се”, коментира живеещ в района.

Той заяви още, че от тази седмица бездомниците имат ново занимание, а именно да палят кофите за смет, а миризмата край жилищните сгради е непоносима.

„Два пъти горят кофите за боклук, първият път изгоряха две, вчера докара нови и снощи запалиха три, никога до този момент не е имало горене на кофи и бездомни в парка. Властите да вземат мерки, моля”, категорични са пловдивчани.

Припомняме, че това не е първият сигнал за подобен тип „настаняване” на хора  на места, които не са предназначени за това. На кръстовището на улиците „Драган Цанков” и „Любен Каравелов” положението е същото. Бездомните хора най-редовно пият, хранят се, а след това си изхвърлят отпадъците на тротоара, който се е превърнал в техен дом. Въпреки, че властите ги изгониха от мястото, преди няколко седмици те се завърнаха.

Бездомниците, живеещи до пловдивски мол, се завърнаха, мизерията и пиянските нощи – същоОт няколко дни отново са разпънали покъщнината си и спокойно си нощуват на локацията

Мизерия! Бездомници превърнаха тротоар в Пловдив в клоакаМъжете пият и крещят под кооперациите, споделят живущи в района