Преди близо месец наш читател подаде сигнал за пореден нарушител, който паркира автомобила си на тротоар в Мараша и за паднали клони в района.

Месец по-късно получаваме същия сигнал, от който се вижда, че возилото отново е паркирано на тротоара, непосредствено до ОУ „Кочо Честименски”  на ул. „Дружба”, а клоните продължават да падат и да затрупват тротоарите в района, по които ежедневно преминават деца и ученици от близкото училище.

Голям клон се стовари върху коли пред училище в ПловдивЗа щастие няма пострадали

Водачът видимо пак се е постарал да не остави никакво място за преминаване на пешеходците, а за щастие пострадали от клоните няма, но това не е единичен случай.

Подобни сигнали за паднали клони в района не отразяваме за първи път и изглежда, че проблемът продължава да се неглижира и е въпрос на време някой да пострада.

Законът е за балъците: Поредният водач превзел тротоар в Пловдив!Удобно за шофьора, но не и за пешеходците

TrafficNews.bg благодари на всички читатели за изпратените сигнали и изразена гражданска позиция! Ако и вие се натъкнете на подобни нередности, може да ни изпращате сигналите си като съобщение в страницата ни във Фейсбук или на редакционната ни поща redaktor@trafficnews.bg