Атрактивна бонус игра изкушава клиентите на игрална зала в Пловдив

Всеки клиент получава бонус от 10 до 100 лева при загубени 50 лева

13.12.2023 16:50 1482 0
Атрактивна бонус игра изкушава клиентите на игрална зала в Пловдив

Атрактивна бонус игра изкушава клиентите на игрална зала в Пловдив. Новата бонус игра „Lucky Box” в Royal Club Bushido е както за нови, така и за редовни клиенти. Бонус играта ще се състои всеки вторник, четвъртък и събота като играейки с персоналната си карта, всеки клиент на игралната зала получава при загубени 50 лева бонус от 10 до 100 лева.

Припомняме, че на 29 декември коледна бонус игра с награден фонд 10 000 лева очаква посетителите на Royal Сlub Bushido, а всеки петък от 20:00 часа се провеждат седмични томболи, с различни наградни фондове, като на 15 декември ще има голяма бонус игра с печалба 4 500 лева. 

Персонална клиентска карта, с която всеки клиент може да се сдобие, трупа пък още повече допълнителни бонуси.

Атрактивните възможности за печалба, в комбинация с отлично обслужване, са това което превръща игралната зала в любимо място за забавление на всеки гост. Всеки ден започва с невероятни промо игри и атрактиви бонуси.

Печалбите от томболите могат да бъдат видени на фейсбук страницата на Royal Сlub Bushido където ежедневно се публикува актуална информация във връзка с предстоящи игри и нови попълнения към игралната зала, каквито ще бъдат и новите слот микс машини.

Всеки понеделник и сряда има „Дъжд от мистерии”, който предоставя на посетителите на игралната зала възможност за спечелване на различни и атрактивни суми.

Промо игри и ежедневни бонуси очакват гостите на Royal Сlub Bushido, като за редовните клиенти на игралната зала има още бонуси, както и бонус чекове.

Посетителите на игралната зала ще открият последни версии на игрални автомати от водещи марки и производители в бранша. Ежедневните бонуси и седмичните томболи са само част от изненадите, които казиното предоставя на своите посетители.

Освен обслужване на професионално ниво и приятелското отношение, клиентите имат на разположение и безплатен бар, предлагащ безалкохолни и алкохолни напитки.

Royal Сlub Bushido е разположен в комплекс 7 points, намиращ се на булевард „Санкт Петербург“ 131. Освен игралната зала, посещавайки обектите в комплекса можете да се възползвате и от безплатен паркинг, а само на метри са разположени и най-атрактивните нощни заведения в града.

Изпрати новина