Превозни средства, спрели неправилно в Стария град се сдобиха с глоби, преде читател на TrafficNews. Мощна акция тече в момента на улиците в архитектурния резерват, а причината е сигнал на TrafficNews, свързан с раждиво ремарке, което „краси” вековния паваж.

Припомняме, че пловдивчанин използва улица в Стария град като селски паркинг. Ръждясало товарно ремарке е заключено със синджир и катинар за дърво на кръстовището на ул."Константин Стоилов" и ул."Перник" в сърцето на архитектурния резерват.

 "Вече трета седмица ремаркето е там. Подали сме многобройни сигнали до 4 то РПУ и Общинска охрана, но реакция няма. Пловдив е Еропейска културна столица само на хартия - иначе нравите на някои наши съграждани са доста далеч от претенциите ни" коментира читател на TrafficNews, който изпрати и снимки на "инсталацията".  

Безобразие! Ръждясяло ремарке в сърцето на Стария град "радва" туриститеВъпреки сигналите, институциите не предприемат никакви действия

Глоби „хвърчат” в момента в Стария град. Наред превозните средства се облепят с честитки. С такава се сдоби и ремаркето. Собственикът на превозното средство притежава още няколко автомобила, с които влизал в резервата с един и същи пропуск.