Искате да сте свежи и още по-прекрасни през предстоящата пролет? Сега е най-подходящият период, в който да се възползвате от промоционалните пакети, които предлага единственият под тепетата Център по пластична хирургия, дерматология и естетична медицина в Pro Academy. Aтрактивните оферти са единадесет на брой и включват различни видове процедури и терапии. 

Структурата разполага с най-новите технологии. Тя е оборудвана с последно поколение апаратура на водещи компании от целия свят, включващи аблативни и неаблативни лазерни системи, ултразвукови технологии, системи за фракционирано радиочестотно миниинвазивно третиране, високоенергийна хелий-плазма, съвременни системи за липофилинг, модерна ендоскопска апаратура включително специализиран хирургичен инструментариум и други. Това е единственият център в Пловдив, разполагащ и с най-новия лазер AvalancheLase с технологията The Ultimate Hair Removal System, който към този момент е най-мощния за естетични процедури в света. 

Лазерът има уникална способност, която прави този уред изключително ефективен лъчите са насочени към космените фоликули, като околните тъкани остават незасегнати. Терапевтичните режими на AvalancheLase се основават на откритието на “лавинен” ефект, водещ до все по-значително поглъщане на лазерна светлина в третираните космени фоликули след всеки последователно доставен лазерен импулс. Процесът “лавина” продължава, докато абсорбцията стане достатъчно висока, за да може фоликулът да се увреди. 

"Имаме всичко, за което сме мечтали на едно място, което ни позволява да използваме и комбинираме терапии, методики, ефекти спрямо професионалната експертиза на целия ни екип от специалисти, а не според наличното в медицинския център или в болницата, в която се намираме", разказа основателят на първият медицински център Pro Academy д-р Станчо Проданов. 

Той определя като комплексна причината да основе структурата именно в Пловдив. 

"На първо място, в момента мога да ви изброя над десет медицински структури в София, които функционират под формата на индивидуални практики, в които пластични хирурзи работят сами или с още един колега и/или специализант, без наличието или с ограничен брой от съвременните технологии. В Пловдив за момента няма разкрита дори една подобна индивидуална частна практика, като специалистите в областта на пластичната хирургия са пръснати и работят в сферата на естетичната хирургия в университетските и многопрофилните частни болници в града", казва още д-р Проданов.

В комбинация с широкото познание в областта на реконструктивната и естетична хирургия от Pro Academy предлагат иновативни подходи и индивидуални решения, които отговарят на нуждите и желанията на всеки пациент.

Екипът на Pro Academy е изграден от специалисти в различни сфери на пластично-възстановителната хирургия, дерматология, естетични гинекология, ортопедия, урология, лицево-челюстна и съдова хирургия. 

От Pro Academy са се постарали максимално да селектират всички 11 специални предложения и да има разнообразие, така че всеки клиент да успее да открие точно това, от което има нужда. 

Въпреки че пакетите са ориентирани основно към зоната на лицето, процедурите могат да се прилагат на шия, деколте, ръце и видимите части на тялото, които обикновено са най-засегнати от атмосферните условия и най-бързо проявяват белезите на стареене. Много хора пренебрегват грижата за шията и се съсредоточават в областта на лицето, а често това води до дисонанс между състоянието на кожата в тази зона, спрямо тази на лицето.

В медицински център Pro Academy разполагат с радиочестотни и лазерни процедури, като за постигане на оптимален резултат най-подходящата процедура се избира спрямо пациента след консултация. Такава може да се извърши и с 3D LifeViz системата на QuantifiCare, наградена за най-добро естетично устройство, проектирано да илюстрира лицето в 3D вариант. Чрез снимки лицето на пациента лесно се реконструира в 3D вариант, като по този начин представя уникална визуализация на формите на лицето от всеки ъгъл.

Запознайте се с единадесетте специални промоционални пакети в Pro Academy.

Със Sculptor's Alchemy Lift ще засияете и ще подмладите цялото си лице. Пакетът включва горна блефаропластика, с която ще възвърнете младежкия си поглед, а FaceTite - процедурата е на цяло лице и представлява коригиране на отпуснати бузи “тип булдог”, стягане на мандибуларен контур, премахване на двойна брадичка и лифтинг на долна трета на лицето и шията. Това е единственият оперативен пакет, който комбинира две хирургични процедури за постигане на оптимален резултат.

Възползвайки се от пакет Smooth elegance ще премахнете бръчките и ще възстановите живия и свеж вид на вашата кожа.

Sculpt & Sparkle Spectacle това е 4D Lifting лазерна процедура за вълнуващ взрив от младост и блаженство.

Лазерната процедура Natural Seduction е за перфектни устни с повече обем. Гарантира подмладяване на кожата и естественото съживяване на нейния вид.

Lift & Glow Duo е комбинация от хиалуронова киселина и калциев хидроксиапатит за незабавен и дълготраен резултат.

Процедурата Collagen Renaissance е за гладка, стегната и безупречна кожа.

Изглаждане на умерените до тежки бръчки и гънки на лицето с дългосрочно подобрение на третираните зони и чувствени устни можете да си осигурите с пакет Shape & Smile Revival.

Hair Revive е процедура за стимулиране на космените фоликули. Третира се зоната на алопеция или на оредяване на косата. Спомага за така нареченото енергизиране на косъма, включително хидратация и биостимулация на кожата на скалпа.

С Pigment Adios премахвате пигментацията и подобрявате тонуса на кожата. Включва Green Toning процедурата, която изравнява нюансите на тена, намалява размера на порите, подобрява цвета на кожата, възстановява външния вид на уврежданията от слънцето и помага за изглаждане на третираните зони.

За премахване на средни до дълбоки бръчки и създаване на обем на устните се възползвайте от процедурата Wrinkle shield.

Hydra Laser Renewal пък ще ви осигури сияйна и ревитализирана кожа.

Какво включват и представляват самите процедури, можете да видите във фейсбук страницата на Pro Academy тук или в техния профил в Instagram тук.

Известен хирург откри в Пловдив първата пластична клиника за красота

Нов бюст подарява първата пластична клиника в ПловдивПобедителят в коледната игра на PRO ACADEMY ще се сдобие с импланти от последно поколение

Адресът на Центъра по пластична хирургия, дерматология и естетична медицина в Pro Academy е гр. Пловдив, бул. "България" 47А.