Започна съдебното заседание, в което адвокат Орлин Търновалийски ще поиска клиентката му Габриела Медарова да излезе на свобода. 

"В над 30 годишния ми стаж, досега не съм се сблъсквал с такова нещо", посочи Търновалийски, който е внесъл жалба срещу действията на прокуратурата. 

Припомняме, че след финт на наблюдаващия прокурор и внасяне на обвинителен акт без да бъдат уведомени страните по делото, предишното заседание, в което Търновалийски отново щеше да поиска по-лека мярка, бе прекратено. 

Днес пловдивчанката Габриела Медарова, която потроши 10 коли в пияно състояние и под въздействието на наркотици, както и че разби носа на момиче в Пловдив, бе доведена в съда във видимо притеснена и разтроена. 

"Съжалявам, преосмислих поведението си", успя да продума Габриела, а адвокатът ѝ каза, че за времето прекарано в ареста тя се е променила. Също така той посочи, че правата на клиентката му са нарушени, предвид че вече над 2 месеца тя е с белезници. 

Заседанието, в което отново девойката ще жали ареста си, започна. В момента, в който танцьорката чу обвиненията, се разплака. 

По време на заседанието, Търновалийски отново разкритикува според него допуснатите нарушения от страна на държавното обвинение. Той бе категоричен, че съдът трябва да наложи по-лека мярка на Габриела, тъй като няма опасност тя да се укрие и да извърши друго престъпление. 

Стана още ясно, че Габриела признава вината си по така повдигнатите обвинения и поради тази причина ще иска делото да бъде гледано по съкратената процедура. 

Последните думи на танцьорката бяха: "Няма да се повтори. Осъзнах грешката, която съм направила. Искам да бъда при семейството ми, съжалявам". 

Предстои магистратите от Районният съд в Пловдив да се произнесат. 

Очаквайте подробности! 

Съдът остави Габриела в ареста след финт на прокуратурата ВИДЕОНе знам какво се случва, заяви Медарова преди да я отведат с белезници

Прокурорката по делото на Медарова се изпари! Търновалийски: Това е фалшификация! Как е внесла обвинителен акт? ВИДЕОТанцьорката остава в ареста, ала държавното обвинение е напът да сътвори чутовен скандал

Танцьорката Габриела отново застава пред съда – иска да се прибере вкъщиСрещу нея има 4 повдигнати обвинения