Никой не очаква някой от "Ролс-Ройс" да те нападне. Така премиерът Бойко Борисов похвали МВР за операцията на заседанието на Министерски съвет.

От думите му стана ясно, че органите на реда са преследвали въоръжени бандити, които се возели в Ролс-Ройс. 

"Да похваля МВР за тая операция която направиха. Такива, сериозни хора гониха, толкова оръжие. Не бях виждал в Ролс-Ройс да се движат. Никой не е очаквал от Ролс -Ройс да го нападнат.", каза примерът преди началото на днешното заседание на Министерски съвет.  

От пресцентъра на МВР все още не дават информация за арестите и кога е била проведена акцията.

Собственици на луксозни автомобили "Ролс Ройс" са укрили данъци за милиони левове, става ясно от писмен отговор на министъра на финансите Владислав Горанов на въпрос на депутата от БСП Красимир Янков.

Миналата година са възложени ревизии на 55 граждани и фирми, притежаващи леки коли "Ролс-Ройс". Приключили са 47 от тези ревизии като с тях са установени допълнителни данъчни задължения за 2,29 млн. лв., посочва министър Горанов.

Освен това декларираната загуба от проверените фирми е намалена с 9,86 млн. лв. Оказва се, че фирми декларират загуби в огромни размери, а в същото време купуват луксозни автомобили "Ролс-Ройс".