В момента се работи по установяване причината за пожара  и  все още не може да се каже дали е умишлен или е възникнал по някаква друга причина. Така говорителят на ОД МВР Пазарджик Мирослав Стоянов коментира евентуалната причина за възникналия тази нощ  пожар в постройки  от навесен тип на плажа до ханче "Луда Яна".

Тази сутрин, в светлата част на деня, е извършен втори оглед, пише pa-media.net. В гасенето  са участвали 4 противопожарни автомобила и цялата дежурна смяна. Щетите са значителни, каза още Стоянов.

Пожарът, който е възникнал около полунощ, е унищожил значителна покривна конструкция,  много от складираните шезлонги, бяла и черна техника и други вещи , предназначени за функционирането на плажа. 

Комплекс „Луда Яна” се намира на разклона за село Мало Конаре и село Огняново в община Пазарджик. На място са били 3 пожарни коли с  8 пожарникари от РСПБЗН – Пазарджик. Загинали и пострадали няма. Унищожена е покривна конструкция 400 м2; мебели – 15 бр.; бяла и черна техника – 10 бр.; шезлонги – 1700 бр.

Според управителя Ангел Бързев, който е направил коментар пред PZDNES, причината за палежа е опит да се саботира предстоящия сезон.

Бизнесменът Пейо Тачев е известен както в Пазарджик, така и в Пловдив. Преди време жълтите хроники го свързваха със сексапилната Лили от Биг Брадър. Двамата обаче от няколко години са разделени.   

Ето първата информация за запаления плаж Луда Яна на Пейо Тачев край Пазарджик! Изгоря оборудване за 250 бона СНИМКИ

Още новини четете ТУК

TNS.bg