Декември тържествено пристигна, което означава, че е време да обърнете страницата и да се сбогувате с една доста трудна и изтощителна година. Въпреки че празници тази година може да са различни, все още има какво да отпразнувате - особено ако сте една от благословените зодии, който ще получат блаженото причастие през целият месец.

Начало сезонът на затъмненията загатна за своите благословии още през лунното затъмнение в Близнаци на 30 ноември т.г. Това ни предостави златен шанс да започнем да се надграждаме към новолунното и пълното слънчево затъмнение в Стрелец на 14 декември, както емоционално, така и енергийно.

 Нещо повече, трябва да имате предвид, че през този период както Близнаци, така и Стрелец управляват оста на знанието, така че всичко, което сте научили и продължавате да откривате ще бъде основна тема, движеща се напред. Божият пратеник - Меркурий,  се присъедини към Слънцето в Стрелец на 1 декември, последван от Венера, която ще внесе хармония на 15 декември, придавайки стойност на значението на истината и морала.

Близнаци, Лъв и Стрелец тържествено ще трябва да вдигнат кристални бокали, за да отпразнуват бляскаво даренията от звездите, които постулират най-съкровеното благоденствие:

 

Близнаци

Пълното затъмнение ще продължи неочаквано дълго, Близнаци, което ще ви дари с така желаното благоденствие от вас. Слънчевото затъмнение на новолунието през този месец (14.12.2020г.), ще засегне вашия ангажиран седми дом на взаимоотношенията, допринасяйки за мощни и нови стартови позиции в бизнес взаимоотношенията и личните такива.

Меркурий и Венера ще се присъединят към Слънцето и заедно, тези две планети ще ви насърчат да участвате във ползотворни разговори за бизнес и романтика. Също така ще ви вдъхновят да предприемете още повече бизнес приключения. Ако сте необвързани, това е официална планетарна подсказка, да активирате търсенето на сродна душа до пълното реализиране.

 

Лъв

Предстои ви да почерпите за тази декемврийска празничност, Лъвове. Към слънцето, се устремяват Меркурий и Венера, осветяващи вашия романтичен пети дом на себеизразяване, страст и удоволствие. Пълното слънчево затъмнение ще донесе едновременно ново начало в повечето области от живота ви.

Разбира се, ефектите от затъмнение могат да отнемат време до шест месеца, но инерцията ще продължи да се натрупва бавно, но сигурно. Независимо дали сте романтично или творчески настроени, направете нещо, което ще ви вдъхновява през този месец. Сърцето и умът ви ще бъдат синхронизирани и ще имате късмета да намерите групата от хора, които да ви мотивират и вдъхновят в енергийният процес.

 

Стрелец

Планетите приветстват зодия Стрелец с - Честито Рождество! Декември ще бъде изпълнен с екшън за вас, а той надхвърля дори и празничните тържества. Меркурий и Венера, които запалват божието кандило - Слънцето, във вашия знак, ще ви накарат не само се чувствате още по-енергични, но и вдъхновени да приведете мечтите си в реалност. Изповядвайки своята максима: „Всичко е възможно чрез правилно мислене“, ще преведете процесите ви към тщеславие (в добрият смисъл)през целия месец.

Около средата на декември вашият планетарен владетел Юпитер ще обедини сили със Сатурн за Великата конюнкция, която ще освети вашия интелектуално задвижван трети дом за комуникация, мисловен процес и непосредствена среда. Темите, въртящи се около технологиите, работата в мрежа, ученето и общността, ще станат по-видни, така че не забравяйте да мечтаете повече, защото бъдещето ви е светло.

 

Подбрал и селектирал за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор и астрологичен прогнозист Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.