Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя темата за скритото послание в зодиакалните отношения на Овен и Скорпион.

Овенът и Скорпионът са уникално привлечени един към друг. Те са склонни да развиват такава връзка, която се задълбочава с времето.

 Интензивността и игривостта между тях създават уникална съвместимост между Овен и Скорпион, което води до силна връзка между двамата, тъй като и двамата разбират слабите си страни.

 Овенът и Скорпионът се считат за двете страни на една и съща монета. И двамата се управляват от Марс, между тях има нещо много силно – физическо. Скорпионът се управлява от Плутон, който упражнява разрушителния елемент в общуването и прави съвместимостта на Овен и Скорпион интересна.

 Връзката между Овен и Скорпион е силна, но без удоволствията и нежността на Венера. И двамата може да не разбират връзката си, но определени основни фактори ги държат заедно.

Първо в зодиакалната карта Овните са известни като амбициозни, смели и щедри. Безстрашието им идва от това, че са огнен знак. От друга страна, Скорпионите са водни знаци, на деветата позиция в зодиакалната карта, и са известни със своята страст и чувственост в леглото. Те също са добре известни със своята мания за честност и истинност, и могат да бъдат отдадени партньори, когато става въпрос за ангажираност.

Самата комуникация по между им е проблем. Като знаци на елементите Вода и Огън, и двамата са ясни герои, без никакви излишни украшения. И двата знака са склонни да виждат нещата в черно и бяло и обичат да излагат всичко на масата до степен, в която трябва да внимават, за да изглеждат като твърде глупави.

Като бизнес партньори, приятели, любовници или семейни, Овенът и Скорпионът реагират красиво един към друг, макар и понякога бурно. Значителните разлики в поведението им обаче могат да доведат до агресивност между двамата и да повлияят на съвместимостта на Овен и Скорпион. Скорпионът може да предприеме внезапна атака по всяко време и Овенът ще се защитава гневно.

Тази комбинация се дължи на огъня и водните елементи на тези знаци. Огънят изпарява водата по начина, по който Овенът разбива чувствата на Скорпиона. Водата облива огъня толкова, колкото Скорпионът изморява Овена. Връзката между Овен и Скорпион е страстна и огнена, а и често е твърде горещо за обработка.

Скорпионът е толкова тъмен и загадъчен, колкото и Овенът е плитък (от гледна точка на Скорпиона). Но и двамата споделят способността да поддържат нещата кратки и сладки, може би с няколко изречения. Единственият проблем, с който могат да се сблъскат, е да кажат всичко, което трябва и след това да останат в лоното на мълчанието. Но мълчанието между приятели не е задължително, така че предразполага към едно солидно приятелство.

Съвместимостта на брака между Овен и Скорпион прави тяхната сексуална енергия мощна. Тъй като и двамата се управляват от Марс, Овенът е привлечен от плътта и сексуалните въпроси, а Скорпионът резонира със съответната сила.

Овенът е в синхрон с физическия аспект на нещата, докато Скорпионът е емоционалният такъв. Когато нещата се нагорещят, Скорпионът охлажда Овена и се рови в самата душа на Овена. Това се превръща в своеобразна зависимост за Овена, който продължава да иска още и още. Също така, Овенът е този, който инициира секса и Скорпионът е известен  с това, че е доста интуитивен относно потребностите на Овен.

 

Изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор и астролог Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.