Скритите послания с  Красимир Куртев - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя темата за скритото послание – Венера, Любовните обещания.

Поради високите очаквания за съвършенство и хармония, Венера може да ви покаже къде понасяте някакво разочарование, да опише онази сфера от вашето битие, където се чувствате принудени да направите нещо, което ще направи живота ви по- справедлив и красив.

Понякога в дома на Венера е необходимо да изживеете някаква болка, конфликт или страдание, за да постигнете по-добра хармония, ако сте се отклонили в неправилна посока - пише Димитър Хаджийски.

 

Венера и в останалите зодиакални знаци:

 

В Овен Венера е демонстративна, пламенна, завладяваща и предизвикателна. С Венера в Овен може да действате завладяващо, да се впуснете в ранен или прибързан брак. Така вашата агресия може да прогони другите. Ведри и позитивни обаче може да се представите добре пред обществото. Имате нужда да развиете повече разбиране към чувствата на другите.

Във земния знак Телец, Венера показва нейната по-земна и чувствена природа. С Венера в Телец човек се стреми да удовлетвори предимно физическите си желания – храна, секс, основни потребности и сигурност.

В Близнаци Венера е непостоянна, дружелюбна и независима. С Венера в този знак се нуждаете от много свобода, имате нужда от партньор, който е интелектуалец. Тъй като обичате промяната и разнообразието, с Венера в Близнаци вашият подход към романтичните връзки може да бъде повърхностен.

С Венера в Рак вие сте чувствителни и идеалистично настроени, привързани към красотата и уюта в дома. Чувствителни, лесно се наранявате. Вашите реакции в повечето случаи са инстинктивни и емоционални. В брака сте повече майка, отколкото съпруга. Имате нужда от партньор, който е експанзивен и грижовен.

 С Венера в Лъв обичате романтиката, любовта и живота, обичате да ви забелязват, обичате драматичните и вълнуващи любовни връзки, обичате да бъдете център на внимание. Имате нужда от партньор, който ви цени и обгражда с голямо внимание.

С Венера в Дева, вие сте взискателни, имате склонност да анализирате това, което правите. Но така може да разрушите естественото и спонтанно чувство за любов. Имате нужда да споделяте работни интереси, да общувате интелектуално със своите партньори.

Венера във Везни показва нейната по- изтънчена и естетическа природа. С Венера във Везни човек се стреми да осъществи романтичните естетически идеали за любов – справедливост, красота и истина в живота.

С Венера в Скорпион вашите емоции са много дълбоки, имате силни сексуални желания. Може да бъдете идеалист, даже и мистик. Имате склонност да сте ревниви и потайни, трудно усещате чувствата на другите. Имате нужда от партньор, с който сте дълбоко емоционално и сексуално свързани.

С Венера в Стрелец вие сте обективни, ведри, весели и общителни. Обичате свободата, заниманията на открито, спорта и пътуванията. Може да имате много приятели, може да харесвате хората, които са философи или се занимават с образование. Имате нужда от партньор, с който може да споделяте философски идеи.

С Венера в Козирог може да търсите материално благополучие, може да сте студени и пресметливи в подхода към брака и партньорствата. Трудно се отдавате на романтични връзки. Но ако някой спечели сърцето ви, ще му бъдете предани и посветени. Имате нужда да се свържете с предан и отговорен партньор.

С Венера във Водолей вие сте безпристрастни, самостоятелни, дружелюбни и щедри. Обичате да живеете по собствени правила и норми, търсите душевен стимул и много разнообразие. Интуитивни, добре се чувствате с приятели и групи. Имате нужда от партньор, който не ви ограничава.

С Венера в Риби вие сте състрадателни и услужливи, проявявате разбиране към другите. Романтични и чувствителни, с добре развита интуиция, проявявате интерес към изкуството и поезията. Крайната чувствителност обаче ви прави лесно раними. Имате нужда от чувствителен и поетично настроен партньор.

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор и астролог Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.