Скритите послания с  Красимир Куртев - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя темата за скритото послание - Кои са петте камъни на късмета.

Идеята за скъпоценните камъни, които могат да засилят фактора късмет, съществува от дълго време. Много от хората вярват, че специфичният енергиен подпис на различните видове скъпоценни камъни има определен вид ефект върху тях.

Кои са най -добрите скъпоценни камъни за късмет? Почти винаги този въпрос „пробожда“ съзнанието ни и това е разбираемо, защото понякога просто се нуждаем от малко повече късмет в живота си. Има моменти, когато изглежда, че нищо не върви при нас. Когато сме на загуба как можем да обърнем нещата?

Сега да  разгледаме петте най - добри скъпоценни камъка за късмет и техните свойства, така че можете да решите кой от тях бихте искали да внесете в живота си.

 

 

Цитрин: За богатство

 

Известен като „късметлията търговец“, цитринът е много полезен за проявата на късмет. Този полускъпоценен камък е бъде особено полезен за просперитета, когато става въпрос за финанси и бизнес. Обичайният му цвят е жълт и точно като слънцето, той носи енергия, за да изпълните желанието си за печелене на пари и завишаването на просперитет. С този скъпоценен камък в живота си вероятно ще започнете да забелязвате, че разбирате как да спечелите пари по - лесно.

 

Аметист: За отношения

Аметистът е много популярен лилав кристал, който е по - достъпен от редкия цитрин. Работи като страхотен скъпоценен камък с общо предназначение. Обикновено е в люляково лилаво, като по - тъмните нюанси са по - мощни при активирането на късмета. Ако имате поредица от лош късмет, наличието на малко аметист наоколо ще обърне този ход на събитията и след това ще започне да помага да донесе късмет. Както при цитрина, той също може да изиграе особена роля за внасяне на повече богатство в живота ви. При проблеми в училище или университета, и се нуждаете от късмет, носенето на бижу от аметист,  докато учите или се явявате на изпит, може да ви помогне. Може дори да ви донесе късмет в семейните и романтичните отношения.

 

Планински кристал: Усилвател на късмета

Въпреки че и цитринът, и аметистът са членове на кварцовото семейство скъпоценни камъни, прозрачният планински кристал е особено мощен усилвател на енергия и късмет. Можете да увеличите ефективността на планинския кристал, като го програмирате. Това означава, че можете да зададете определено ваше намерение, насочено към кристала, което след това ще задържи това ваше желание и непрекъснато ще го излъчва. Когато направите това, можете да оставите този скъпоценен камък да свърши голяма част от работата, за да донесе късмет, стига да го носите със себе си или върху себе си, затова бижутата от планински  кристал са добра идея.

 

Зелен авантюрин: Възможностите

Този зелен полу скъпоценен камък носи със себе си изобилие от възможности, наричан е още „Камъкът на възможностите“. Тъй като името идва от латинската дума за случайност, това е по - полезно при поемане на рискове, били те малки или големи. Ако търсите късмет в други форми, по - добре е да използвате някои от другите скъпоценни камъни за късмет, които споменах по - горе.

 

Пирит: Просперитет

Известен също като „златото на глупака“, защото понякога се бърка с истинско злато, пиритът е майстор в манифестирането на пари и късмет. Внасянето на финансов просперитет, както и на късмет и изобилие, е по - лесно с пирит носен или в близост  до вас. Като се има предвид блясъка му като истинско злато, хората се чувстват проспериращи само като го гледат. Цветът му е достатъчно подобен на слънцето, където можете да почувствате повече сила, за да внесете добри неща и ситуации в живота си. Ще имате повече смелост да вземате решения в живота си, които проправят пътя към успеха.

Има много минерали и кристали за късмет, така че това в никакъв случай не е изчерпателен списък. Избрах тези пет камъка, защото те се считат за най - мощните и ефективни полу скъпоценни камъни, които внасят късмет в живота ви. Цветовете им варират в цветовия спектър, което означава, че всеки може да привлече по нещо.

Без значение как изглежда животът ви, ще откриете, че тези скъпоценни камъни ще бъдат приветлив помощник, който да ви донесе допълнителен късмет. Дори и животът ви да върви наистина добре в момента, винаги може да бъде по - добър. Имайте един от тези скъпоценни камъни в дома си, в джоба си или ви украсява и забележете потока от късмет, който започва да се влива в живота ви.

 .