Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя темата за скритото послание на демоничните проявления.

Има хора, които са убедени в съществуването на НЛО - извънземните, други дълбоко в себе си вярват, че ангелите идват и помагат, трети изпадат в тих ужас относно демоните. Публикацията е за онези, които вярват, че демоните  могат да бъдат интригуващ аспект за паранормалния свят.

Демоничните проявления в повечето случаи се явяват парадигма -необясними, за сметка на това човешкото его светкавично намира начина да „оправдае“ неразбраното демонично проявление. Съзнанието проектира друга причина като например, че дадено макар и необяснимо главоболие се дължи на високо или ниско артериално кръвно налягане, или настинка, и прочие, и прочие. 

 

Демони и знаци

Първо нека си отговорим на въпроса: Какво е демон? В най-простото обяснение това е негативен дух или образ, който никога не е живял като човешко съществуване. Това не означава, че не са опитали. Демони или джинове могат да проникват в човешкото тяло, ала не и да имат човешки облик. Подобни проявления на демони в човешки образ са израз на подсъзнателно ниво при човека или импровизация на подобие.

Като оставим настрана религиозните мисли по въпроса, можем просто да се съгласим, че тези същества съществуват на някакво ниво на нашия свят. И за съжаление, те често са привлечени от определени места и хора по определени причини

Демонично проявление

Един от основните ключове за освобождаване на хората от демони е способността да разпознават тяхното присъствие. Злите духове често работят зад кулисите и влияят на хората по немислим начин. Те предпочитат да живеят в тъмнината и да останат незабелязани. Следователно, не винаги е очевидно кога човек има нужда от освобождение.

Въпреки това, когато демон излезе на повърхността , става по-ясно, че е необходимо освобождение. Това се нарича демонично проявление. Признаването на демоничните прояви е един от начините за откриване на наличието на зли духове. Понякога демоничните прояви са тънки и прозрачни и често са очевидни.

Възможно е да имате едно или повече от следните демонични проявления:

Странни звуци : стъпки, отваряне и затваряне на врати или прозорци, шепот, слаби писъци или стенания, „бял“ шум или електронни смущения;

Странни гледки : сенки във вашето периферно зрение, мигащи светлини и електроника, предмети, които сякаш превключват места / позиции при завъртане на гърба, фигури на тъмно и други;

Странни чувства : усещане за гледане, усещане, че нещо е "погрешно", чувство, че някой е бил във вашата къща или сграда, необяснима умора, чувство за докосване от невидима ръка;

Странни миризми : парфюм, миризма на храна, сяра и лоши миризми;

Тъй като демонът източва човешка енергия и печели от това хранейки се, и започва да се проявява по-лесно, всички тези признаци ще се увеличат, и вие също може да започнете да изживявате тези неща:

Повтарящи се кошмари на дневна или нощна основа, в зависимост от тежестта;

Фантом-мания: усещане за задържане в леглото и след събуждане, откриване на необясними синини или драскотини по тялото;

Общо усещане за дискомфорт или ужас, като не може напълно да се установи в собствения си дом или среда;

Негативизмът между членовете на семейството или приятелите се увеличава и води до спорове, борби и общото несъгласие;

Духът започва да се показва пред даден член от семейството. Често тези демони фокусират вниманието си върху един конкретен човек и това понякога може да бъде дете. Има вероятност демоните да се проявяват пред детето като "въображаем приятел" ;

Религиозните обекти ще бъдат унищожени необяснимо, например разпятие, библия, икони и прочие;

Може да се започне едно лудо търсене на предмет, който на практика е едва ли не пред очите ви. Вие отчитате липса, макар че нищо не е било взето;

Знаците ще се различават в зависимост от тежестта на преследващият вид демон, който се е привързал към домакинството или имуществото. Поддържането на дневник или дневник на всички преживявания вероятно ще помогне за идентифицирането на вида на „преследванията“, които имате.

Знаци за наличие на демонични проявления

Нежелани движения на тялото - конвулсии, гърч

На стотици места в библията са описани демоничните проявления като например:

"И доведоха го при Него. И като Го видя хванатият от бяс, веднага духът го сгърчи; и той падна на земята и се валяше запенен."- (Марк 9:20).

Когато демоните се проявяват, могат да възникнат неволни движения на тялото, като треперене, конвулсии, световъртежи, нежелани припадъци, необясними напрежения и други. Някои симптоми наистина се дължат на здравословен проблем . Но често те могат да показват, че един демон идва на повърхността човешка, и с който трябва да се справим.

Промени в речта

В Новия завет не е необичайно да видите примери за демони, говорещи чрез човек. (Виж Марк 1: 23-24 и Марк 5: 7). Чувал съм от клиенти, че зли духове да говорят чрез хората, когато започнат демонични проявления. Понякога те говорят с различен глас от този на човека, а друг път това е гласът на човека, но излизащите думи очевидно не са от човека.

В Осма глава, Евангелистът Филип отишъл в Самария, за да проповядва евангелието. Той описва, че демоните са били изхвърлени: "Защото нечисти духове, викаха със силен глас, излязоха от мнозина, които бяха обладани" (Деяния 8: 7). Демоните понякога ще крещят, ще викат или ще направят други промени в гласа на човека.

Промени в лицето - гримаси, цвят на кожата

Друго нещо, на което бих желал да ви обърна внимание е лицето на човека. Когато зъл дух се проявява, понякога ще има забележима промяна в изражението на лицето. Очите  могат да се върнат обратно или да имат различен вид, а общото им външен вид може да се промени. Когато злият демон бъде контролиран лицето ще си върне към нормалният си вид.

Има ли формули за различаване?

За да се ​​научим  да различаваме демоничните проявления ще отнеме изключително много  време и познания съпроводени с опит. Няма формула, а напътствията.  Не се разсейвайте и не се вълнувайте от проявите. Фокусирайте се върху истината, реалността.

„Тъжете, ридайте и плачете; смехът ви нека се обърне на плач, и радостта ви в тъга.Смирявайте се пред Господа, и Той ще ви възвишава.“ - (Яков 4: 9-10).

В заключение, дори и да вярвате в наличието на демони, джинове или духове не изпадайте в суеверия, последните са основен знак за демонична обсебеност. Над 90% от хора страдащи от суеверия са обладани от демонични „приятелчета“.

Публикацията е за онези, които вярват, че демоните  могат да бъдат интригуващ аспект за паранормалния свят.

Изготвил и подбрал за вас - Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa, езотеричен анализатор.

 

 

.