Лятото наближава, а времето за игри е все повече и повече. Децата все по-малко искат да се прибират и да си стоят вкъщи. Вдъхновена от детските игри и предстоящото световно по футбол, преди две седмици стартира играта „Бонбон смучи, после се щракни” и Playstation спечели.

Всички любители на футбола и бонбони Топката могат да се включат за една от десетте седмични награди и специалната единадесета награда - чисто нов Playstation. Самата обвивка на Топката от фолио на шестограми е закачка към футболните фенове и отличителен белег на пловдивския продукт.

Тази седмица след второто теглене на играта стана ясен късметлията, който грабва нашата втора по ред седмична награда – футболна топка, реплика на тези от световното.

Припомняме, че изпратилите селфи с пакет бонбони Топката освен в седмичната игра, през седмицата, в която участват, ще се включат и в надпреварата за голямата награда – чисто нов Playstation.

И щастливецът след второто теглене е Милена Станкина, която ни изпрати снимка на своите синове! Честито!

В периода 15.05.2018 година – 15.07.2018 година намерете пакет бонбони Топката на „Захарен комбинат Пловдив”, направете си селфи и спечелете голямата награда Sony Playstation модел 2018. Участвайте и в седмичните томболи с награди!

Условия на играта! Следвай стъпките!

1. Намерете пакет бонбони Топката на Захарен комбинат-Пловдив от магазинната мрежа. Снимайте пакета, направете си селфи с него или пък снимайте ваш близък с пакета.

2. Споделете снимката във Фейсбук страницата „Сладко детство” заедно със вашето име и презиме.

3. Харесайте страницата.

Всеки понеделник след старта на играта ще бъде правено теглене на участниците, изпратили снимки на пакети с бонбони или фенове на бонбоните. Десет късметлии ще получават седмична награда футболна топка.

4. Специална игра: Тези от вас, които направят маниашко селфи или снимат фен на бонбоните с пакета, ще участват в тегленето за специалната награда на „Захарен комбинат Пловдив” АД за креативност – чисто нов Playstation.

Бъдете креативни, снимайте се на фона на любимите си места, намигнете, изплезете се или просто се усмихнете. Не забравяйте да споделите крайния резултат във Фейсбук страницата „Сладко детство”, а вашето име и фамилия, град и телефон за връзка – изпратете на лично съобщение!

*Допълнително пояснение: Седмичните победители ще бъдат обявявани всеки понеделник след 19 часа във Фейсбук страницата „Сладко детство” и в новинарския портал TrafficNews.bg 

Какво представлява Топката? Това е серия твърди карамелажни бонбони, приготвени с много любов от майсторите на Захарен комбинат-Пловдив АД.

Бонбоните се оформят на малки  топки с гладка повърхност, приятна на допир, със свеж вкус и характерен мирис. Разтопяват се бавно в устата, удължават удоволствието от консумирането и оставят в устата чувство на свежест.

Има три варианта, от които любителите на това изкушение могат да изберат:

„Бонбон Топката - класик“ - с вкус на мента и перленобял цвят.

„Бонбон Топката с аромат билки“ – прозрачен зелен бонбон с по-лют вкус на мента и свежи треви.

„Бонбон Топката с аромат грейпфрут“ - прозрачен нежно розов цвят, с леко кисел и плодово-ментов аромат.

В „Захарен комбинат  - Пловдив“ АД подготвят и Топката без захар, която щади зъбите! Те са помислили и за тези, които не консумират захар. За тях ще има нов продукт от серията, който ще е приготвен от изомалт. Очакваме го!

Ето и снимки на някой от участниците, които се включиха през втората седмица: