- Какво се случва в планетарен аспект?  2021-ва започна с добри пожелания, но засега не се вижда светлина в тунела. 

- В последното интервю дадох прогноза, че ще има през 2021 година нови разновидности на въпросната „напаст“. 2020 година беше монополизирана от политиката и не се очакваше много да се промени в този аспект през 2021 г. Вече споменах, че ще има желание да се правят нещата по различен начин и да има нови типове лидери и вероятно нов стил на ръководство като цяло. Промените започват, когато Марс се среща с Уран в Телец и те извеждат Юпитер и Сатурн във Водолей. Това подреждане ще бъде огромен тласък за промяна във всички сфери на живота, така че се поставя началото на върхови напрежения. Визирам сблъсъците за или против ваксините, и това стана също факт от моите прогнози.

-  Още в началото на 2020 година предупредихте за започващата Голямата трансформация. Ако коронавирусът е бил "спусъкът", какво да очакваме?

- Дава се старт на роботизацията и ускорената дигитализация, и разбира се, свръх глобализация. На макро ниво правителствата ще се обединят, за да определят динамичните действия за глобална манипулация, особено по отношение като климат, валута и обществено здраве. В по -далечен план - масова безработица, колонизиране на мисловната дейност.

Държавите една по една ще започнат да губят своята идентичност, особено в Европа. Така че, Старата госпожа е пред разруха в икономически план. На изток Китай все повече и повече ще властва, до днес Червеният дракон е колонизирал близо 70% от арабският свят и континента Африка, ще засили и колонизацията си в Латинска Америка, в същото време сривайки икономиката на САЩ. Вече изцяло се е оформило монополно правителство в сянка. Светът е изправен пред модерното робство.

Като цяло 2021 година ще бъде неспокойна с известни напрежения - период за изпитание. След което започват най-жестоките години за човечеството, които впрочем са описани и в светото писание. Изкуственият интелект ще "убие" човечеството - Роботизация. Откровение гл.9 стихове 7 : 9: „И от *дима излязоха скакалци по земята; и даде им се сила, както е силата, що имат земните скорпии. И скакалците приличат на коне, приготвени за война; и на главите им имаше като корони подобни на злато, и лицата им бяха като човешки лица. Още имаха брони както брони железни; и гласът на крилата им бе като глас от колесници с много коне кога тичат на бой. Имаха и опашки подобни на скорпийни, и жила имаха на опашките си; и властта им бе да вредят человеците пет месеца“ - 5 месеца се равняват на 35 земни години. *Дима, това е паниката и страхът от неизвестното. Вкратце, предстои смяна на караула, преход от една цивилизация към друга. Очертава се това да се случи между 2050 - 2053 година. Едва тогава духовното ще се извиси над материалното.

През януари 2020 се срещнаха Господарят на кармата – Сатурн и господарят на смъртта – Плутон. Тези съвпади са свързани с изключително драматични събития. Този също ще бъде запомнен с пандемията. С каква продължителност са тези съвпади и какво да очакваме?

- Предпоследният съвпад е бил през 1914 година на Сатурн и Плутон. Всички знаем от историята, какво се е случило, болести две войни плюс Студената война. Сега отново има същият съвпад - 12.01.2020г. Подобни съвпади траят между 23 до 32 години.

С мероприятието COVID - 19 се даде старт  на поредните чудовищни събития, които тепърва предстоят. Разбира се, не съм политически анализатор, а езотеричен такъв и предполагам няма да е пресилено, ако споделя, че навлизаме в трета световна война, но тя няма да прилича на нито една от предишните. Този съвпад между Юпитер и Сатурн е началото на нещо важно. От началото на 1800 г. Юпитер и Сатурн са се обединявали предимно  в земни знаци, както съответно в огнени и водни. Ерата на Водолей, който е представител на въздуха, дава ясен знак, че ще започнем да наблюдаваме големи промени в глобално ниво. През 2021 година трябва да бъдем изключително внимателни относно начина, по който живеем, работим и, може би най-важното, да общуваме повече, уви и това ще бъде трудно с тази тунингована пандемия както твърди уважаемият астролог Силва.

-  В началото  на 2021 Гал Сасон направи и позитивна прогноза специално за България. Според него  през февруари – март Юпитер влиза във Водолей и това ще даде финансов тласък на страната ни.  

- Юпитер навлезе във Водолей през 19 декември 2020 година, и остава в този фиксиран въздушен знак до 13 май 2021 г. и след това продължава транзита си от 28 юли до 28 декември 2021 година. Към момента няма тенденция за финансов тласък за България,  а напротив. Вероятно уважаемият Гал е имал предвид поредните порции от финансови инжекции от страна на ЕС, които ще се окажат като воденичен камък на врата за българските граждани.

Цикълът Юпитер във Водолей, е времето на идеите, където ще сме склонни да искаме да растем, да се усъвършенстваме, да се разширяваме и процъфтяваме, или чрез нашите умове, убеждения и идеи смятаме, че ще можем да просперираме. Вкратце - Надеждата. Ала едно е да искаш, друго е да попаднеш в окото на реалността - бурята.

-  Също така колегата ви коментира , че сега е моментът държавата ни да формулира своята мисия. Споделяте ли това мнение?

- България е колониален фигурант, съществува като че ли само на географската карта. Като държава попада в божественият план, но както Йосиф е разпродадена от „братята си“ (правителствата). Дали в татковината или в чужбина, българите са прокудени за жалост, както пише в евангелието от Матей 23:37: „...колко пъти съм искал да събера твоите чада, както кокошката прибира пилците си под крилата си, но не искахте!“.

Мисията е провалена в духовен аспект и едва след 30 - 40 божи лета, може да се въздигне като Феникс из пепелта. До тогава ще аргатуваме, каквото и да означава това.  

- На прага на пролетта хората са изпълнени с надежда, че животът им ще се върне в нормални релси. Ваксинацията тече , макар и не според очакванията. Кога ще можем отново да пътуваме и да се срещаме хора, без да се тревожим?

- Моите езотерични прогнози са, че всичко ще бъде на приливи и отливи, по точно - Очаквай неочакваното. Що се отнася до надеждите, никой ни би могъл да ни ги отнеме, ала ще изпаднем в така наречената утопия, (на гръцки: οὐ - „не“ и τόπος - „място“, сиреч „не място“ или „място, което не съществува“) изобразява един желан, съвършен свят, който е различен от реално съществуващия. Ще пътуваме, когато ни наредят, ще се срещаме, когато и както ни заповядат. Относно „без да се тревожим“, уви повечето хора са сковани от страх и паника. Да се обърнем най-вече към духовното, това е моето насърчение.

-  Предстоят парламентарни избори. Каква е вашата прогноза?

- Близнаците навлизат в опасни конфигурации с Нептун, особено за родените на 10, 11, 12 ,13, 14 и 15 юни. Това означава, че Бойко Борисов го очаква един труден изборен период през който като лидер на своята партия може да допусне грешки. Корнелия Нинова, която е представител на Козирог, да очаква „удари под кръста“, Плутон все още остава властващ, затова и разликата към момента между ГЕРБ и БСП е малка в полза на Борисов. Сериозни трусове за „Има такъв народ“ на Слави Трифонов, който е под знака на Везни, тъй като периода 13 - 20 за тази зодия е проблемен във всяка една сфера от живота, може да очаква дори разцепление в неговата партия. Епохата на Водолей е благоприятен за зодия Риби, но изисква много бдителност за родените през третата декада, чийто представител е Ахмед Доган, въпреки това ДПС ще получи това, което е заложила в политическата си стратегия. При рибната коалиция ВОЛЯ и НФСБ (лидерите са представители на Риби), Водолей дава знак, че могат в объркването си да приложат и предизборни измами. Подобна е и звездната карта на ВМРО. Въпреки добрите благословии за Дева, Христо Иванов от „Да, България" го очакват проблемни ситуации.  Мая Манолова, която е  в първа декада на Телец я очакват много предизвикателства и изненади, а попадайки в подобни ситуации, има вероятност да остане под чертата на парламентарната листа. Като цяло , нито една партия няма да получи това, което желае. От което следва трудно съставяне на парламентарни конфигурации и правителство.