Стефан Вълдобрев+Обичайните заподозрени+Пловдивските филхармоници=Вечна, незабравима любов и купон. Това математическо уравнение ще се превърне в ключ за един от най-усмихнатите и артистични концерти под тепетата. На 28 август от 21 часа на Античния театър Обичайните заподозрени и оркестърът на Пловдивската опера обещават забавление от класа и то ще мине под мотото „По-полека”, споделят plovdivtime.bg

Това турне е различно, то е симфонично, феерично, поетично, патетично. То е нещо, което не сме правили досега, нещо мащабно, което ме вдъхновява и което нямам търпение да започне. Сигурен съм, че много ще ви допадне. Представете си всичките ни големи хитове, изсвирени от нас петимата и симфоничния оркестър на Пловдивската опера, сподели с феновете си Стефан Вълдобрев. Той разкри, че 18-те песни са аранжирани по брилянтен начин от завършилия композиция в Амстердам Захари Ковачев, а диригент е друг млад човек, завършил в Щатите – Константин Добрейков. 

Публиката има шанса да сподели музиката с нас. Ако решите да дойдете, няма никак да съжалявате – обещаваме ви го! Този проект е една моя сбъдната мечта, допълни Стефан Вълдобрев. Заедно с талантливия актьор и певец на сцената ще излязат и звездните му колеги Стоян Янкулов - Стунджи, Веселин Веселинов-Еко, Иван Лечев и Мирослав Иванов.