Кои са най-успелите млади личности на България? В търсене на отговотр на този въпрос се реализира международната програма The Outstanding Young Persons of Bulgaria - TOYP Bulgaria под името „Най-изявените млади личности на България“. 

На 31 май, от 19:00 ч., на Римския стадион в град Пловдив, ще бъдат отличени и наградени ТОП 10 на “Най-изявените млади
личности на България” за 2018 г.

TOYP е програма, която цели да отличи с национално и международно признание постиженята на млади личности между 18 и 40 годишна възраст, които създават положителна промяна в България. Конкурсът се провежда в над 100 държави по света, а у нас JCI Bulgaria го провежда за четвърта година. 

След трудна селекция измежду над 80 кандидата са класирани 20, от които на официална церемония ще трябва да бъдат отсети ТОП 10 на най-изявените млади личностни на България, които ще бъдат изпратени да представят страната ни на финала на
международния конкурс в Индия. Жури от 24 души, сред които Росен Плевнелиев, Огнян Златев, Стефан Стоянов, Георги Стоев, Светлин Наков и Манол Пейков, ще заседава в Пловдив. 

На 31 май те ще трябва да направят избора си и той ще бъде съобщен на официална церемония на Римския стадион в Пловдив, където топ 10 ще получат своите призове.