 
                  
Днешното ни предложение за лесна рецепта е една нова версия на дожре познатото ни ястие мусака. Този път, обаче ще трябва да я приготвите не с картофи, а с млад зелен фасул.
Този вид мусака е лека, а вкуса и със сигурност ще събуди всичките ви сетива. Ето какво ви е необходимо за приготвянето и:
700 г млад зелен фасул
400 г кайма
1 домат
3 яйца
200 г заквасена сметана
1 глава лук
3 скилидки чесън
малко червен пипер
пипер
сол
подправки на вкус
олио
Приготвяне:
Запържете нарязания лук в олио, а след това добавете и каймата към него. Поръсете със сол, черен пипер и червен пипер на вкус. Обелете зеления фасул, разделете го на две и го сварете. Добавете каймата към зеления фасул и разбъркайте.
Разбийте яйцата в купа, добавете заквасена сметана и чесън, след което разбъркайте. Намажете тава за печене с олио, добавете зеления фасул и ситно нарязаните домати.
Изсипете заквасената сметана и разклатете добре, за да се разпредели на дъното. Печете на 220 градуса за 50-60 минути, за да се изпари течността.
Още от категорията
Виж всички 
            
              Лесен и бърз начин за приготвяне на кисело зеле в буркан
 
              
              Как да си приготвим патладжан по турски - имамбаялдъ
 
              
              Вкусна и лесна рецепта за тиквен чийзкейк
Акценти
Виж всички 
                
                
             
                
                
             
                
                
             
                
                Над 40 тома са доказателствата по делото срещу Благомир Коцев
 
                
                
             
                
                Напусна ни доайенът на пловдивските адвокати Елена Райчева
 
                
                
             
                
                Продават емблематично заведение и пиано бар в Пловдив
 
                
                
             
                   
                   
                   
                  