
Необходими продукти:
- грах - 500 г (само зърната)
- масло - 50 г
- магданоз - 1/2 връзка
- сол
Начин ана приготвяне:
Пресният грах и маслото се поставят в тенджера с плътно дъно. Добавят се 2-3 лъжици студена вода и малко сол.
Ястието се кипва, след което се похлупва и се задушава на тих огън до омекване. При нужда може да се добави още вода.
Преди поднасяне се поръсва със ситно нарязан магданоз.
Изпрати на приятел:
Още от категорията

Как да си направим вкусен десерт: Панакота с кафе
22.04.25 00:13
5404

Вкусни морковени мъфини без захар
22.04.25 00:13
1512

Рецепти за неделния ден: От закуска до вечеря
22.04.25 00:13
3504