
Необходими продукти:
- грах - 500 г (само зърната)
- масло - 50 г
- магданоз - 1/2 връзка
- сол
Начин ана приготвяне:
Пресният грах и маслото се поставят в тенджера с плътно дъно. Добавят се 2-3 лъжици студена вода и малко сол.
Ястието се кипва, след което се похлупва и се задушава на тих огън до омекване. При нужда може да се добави още вода.
Преди поднасяне се поръсва със ситно нарязан магданоз.
Изпрати на приятел:
Още от категорията
Виж всички
Вкусна рецепта за печени патладжани с таханов сос
13.09.25 23:15
4775

Как да си приготвим домашна майонеза
10.09.25 23:31
719

Тайните за перфектно пилешко на скара
03.09.25 23:26
17615