
Необходими продукти:
- грах - 500 г (само зърната)
- масло - 50 г
- магданоз - 1/2 връзка
- сол
Начин ана приготвяне:
Пресният грах и маслото се поставят в тенджера с плътно дъно. Добавят се 2-3 лъжици студена вода и малко сол.
Ястието се кипва, след което се похлупва и се задушава на тих огън до омекване. При нужда може да се добави още вода.
Преди поднасяне се поръсва със ситно нарязан магданоз.
Изпрати на приятел:
Още от категорията
Виж всички


Вкусна и лесна рецепта за крем супа от тиква с бекон
30.09.25 23:14
492
Акценти
Виж всички



Изведнъж стана ясно, че са пълни идиоти
10.10.25 13:00
9264





Разпитват пред психолог Дебора в Пловдивския съд днес
10.10.25 09:47
4478
Темите на Traffic News

Счупено детство: Скритата истина в една детска градина
28.09.25 22:15
48974