
Необходими продукти:
- грах - 500 г (само зърната)
- масло - 50 г
- магданоз - 1/2 връзка
- сол
Начин ана приготвяне:
Пресният грах и маслото се поставят в тенджера с плътно дъно. Добавят се 2-3 лъжици студена вода и малко сол.
Ястието се кипва, след което се похлупва и се задушава на тих огън до омекване. При нужда може да се добави още вода.
Преди поднасяне се поръсва със ситно нарязан магданоз.
Изпрати на приятел:
Още от категорията

Напукани сладки с ром и портокал
06.12.23 03:38
238

Солени гофрети от тиквички - идеални за лека вечеря
06.12.23 03:38
675

Акценти







Камион заседна под мост в Пловдив
06.12.23 03:38
9923

Мъж нападна кондукторка във влак до гара Стамболийски
06.12.23 03:38
3668
