Необходими продукти:
- грах - 500 г (само зърната)
- масло - 50 г
- магданоз - 1/2 връзка
- сол
Начин ана приготвяне:
Пресният грах и маслото се поставят в тенджера с плътно дъно. Добавят се 2-3 лъжици студена вода и малко сол.
Ястието се кипва, след което се похлупва и се задушава на тих огън до омекване. При нужда може да се добави още вода.
Преди поднасяне се поръсва със ситно нарязан магданоз.
Изпрати на приятел:
Още от категорията
Бърза рецепта за домашни бисквити с масло
26.01.25 17:53
466
Бърза и здравословна закуска за идеален старт на деня
26.01.25 17:53
1297
Вкусен десерт с райска ябълка и маскарпоне
26.01.25 17:53
25921
Темите на Traffic News
Разследване! Бизнес за милиони от дъното на Марица - Част I
26.01.25 17:53
10015
"GLAS с Тина Ивайлова": Жертви или наивни?
26.01.25 17:53
10345