41-годишна жена задигна дрехи за близо 500 лева от голям търговски център в Пловдив. По данни на управителя жена е демонтирала алармените елементи от различни модели детски и дамски дрехи и ги е изнесла, без да ги заплати. Посегателството е станало миналия четвъртък, а нанесените щети възлизат на стойност около 490лв. След издирване е задържана извършителката -  41-годишна, с криминалистически регистрации. При последвалото претърсване са открити още дрехи и обувки, които са били предмет на кражба от същия търговски център през дълъг период от време. Работата по случая продължава в рамките на образуваното досъдебно производство.

Друг апаш е задържан в Пловдив за кражба на въдици. Около 12.00 ч. вчера 81-годишен мъж потърсил помощ в полицията  - обяснил, че от гаража му липсват 7 въдици. След предприетите незабавни действия, полицаи установили автора на деянието - 31-годишен мъж от Пловдив. Той е задържан в полицейския арест за срок от 24 часа, а по случая - образувано досъдебно производство.

Междувременно криминално проявен и вече осъждан мъж се озова в ареста под тепетата вчера. В края на миналата седмица 48-годишният рецидивист е откраднал велосипед от площадка на жилищен блок. Материалите ще да бъдат докладвани в прокуратурата. Работата по случая продължава