НАП е запорирал личните метки на брата на ЛиЛалана Александър Деянов-Скилър. Това съобщи във фейсбук профила си баща му Христо Деянов:

"НАП му запорира и скромните лични пари и сметки от няколко хиляди лева, които момчето си е спечелило през годините с къртовски труд на 3-4 континента по света, като абсолютен световен шампион по бийтбокс, признат от всички големи бийтбокс асоциации по света." 

Припомняме, че Скилър беше арестуван и обвинен за присвояване на европейски средства по проект. Първоначално му беше наложена гаранция в размер на 100 000 лв. След това съдът я намали наполовина до 50 000 лева, но той отказа да я плати и се яви сам пред ареста, но не беше прибран.

 "Убийци, изнасилвачи, наркобарони, крадци за милиарди, обвинени бивши и сегашни политици, и други престъпници са на свобода, а на моето момче искат 50 000 лв. гаранция и го грози непрекъсната опасност от повторен арест, защото отказа да я плати," жали се бащата.

Братът на ЛиЛана няма да плати гаранцията си, отива в арестаАлександър Деянов – Скилър прави това в знак на протест срещу несправедливите според него обвинения

Скилър : Не разбирам нищо от бизнеса на ЛиЛана, нямам контакт с БожковВ един хубав ден дойдоха 15 души от различни институции и започнаха да ровят в бельото на приятелката ми, разказа Александър Деянов