Лек автомобил „Крайслер” с великотърновска регистрация е изгорял в бургаския ж.к. "Лазур". Инцидентът е станал на метри от полицейско управление. Цялото купе на колата е изгоряло, както и предната част откъм двигателя. Пожарната е вдигнала целия комплекс, тъй като заради неправилно паркиралите коли трудно е успяла да стигне до горящия лек автомобил.

Опожареният „Крайслер” е на скандалния бургаски лекар от македонски произход д-р Димче Миладиноски, съобщава Флагман.бг. По непотвърдена информация, колата е запалена за отмъщение след последния гаф на лекаря с незаконен частен хоспис в Черноморец. „Преди половин час спрях на това място. Бях заедно с детето си и се прибрах вкъщи. Най-вероятно е нарочно, сега вече ми разказаха играта”, заяви д-р Миладиноски, който живее в района.

Той стана известен с незаконния медицински център, който бе отворил в курортното селище Черноморец. В хосписа на д-р Миладиноски настаняваха пациенти без медицинското заведение да има издаден лиценз. Разследване на популярно предаване показа цялата схема, а пред телевизионната камера д-р Миладиноски обеща да извади лиценз за хосписа и го спази. Само преди ден бе излъчен записът, в който лекарят показва документите на центъра.

Още новини четете ТУК

tns.bg