Тялото на загиналия при зверската катастрофа край Свиленград, моторист било разчленено при зловещия удар, научи TrafficNews.bg. 25-годишният Христо се движел със 150 км/ч. и сблъсъкът с мантинелата бил с ужасяващи последици. Крайниците му били откъснати и били открити на няколко метра от трупа. Инцидентът стана вчера около 16,30 часа на излизане от Свилеградския квартал „Капитан Петко Войвода” посока магистрала „Марица”, непосредствено преди моста над река Марица. 

25-годишният Христо е планувал скоро да се ожени за любимата си, тъй като броени дни преди инцидента разбрали, че ще стават родители. Той бил изключително щастлив, че ще става баща.

Вечерта преди трагедията празнували рождения ден на брат му Атанас, който навършвал 20 години.

Христо работел в пицария и бил уравновесен, спокоен и добър човек, много запален по моторите, разказват негови близки. 

Броени дни преди трагедията, на 22 март, на същото място отново с мотор катастрофира Васко, който е граничен полицай. За щастие той е добре, настанен е в болница без опасност за живота. Той се ударил по същия начин, на същото място, разказват местни жители. Според тях това място е прокълнато, тъй като там вече няколко млади хора са загубили живота си. 

TarfficNews.bg