Венцислав Ангелов, по прякор Венци Чикагото, е задържан за 24 часа от полицията, научи NOVA. Повод е нападението над личния  лекар в Ново село, Русенско, заради поставена ваксина. Предстои във вторник със случая да се занимава Прокуратурата, която да прецени дали да повдигне обвинение на мъжа и да удължи ли задържането му до 72 часа. 

Припомняме, че видеото с нападението срещу медика се излъчваше на живо в социалните мрежи. На него се вижда как двама души влизат в кабинета на лекаря, започват да го снимат, като му задават въпроси. В присъствието на медицинската сестра се стига до физическа агресия, придружена от непрекъсната  вербална атака. Твърдят, че причината е поставена ваксина на трето лице.

Българският лекарски съюз сезира Прокуратурата като настоява за незабавни действия от страна на компетентните органи заради упражнената вербална и физическа агресия срещу д-р Ивайло Иванов в кабинета му в с. Ново село, Русенско. 

Прокуратурата се самосезира заради боя на Венци Чикагото с личен лекарВидео с нападението беше излъчено на живо в социалните мрежи