Двама мъже и една жена арестувани за притежание на наркотични вещества в Пловдив. Полицаи от Шесто РУП в града задържаха 41-годишна жена за разпространение на наркотици. Пловдивчанката Т.В. била арестувана в хода на полицейска операция, проведена в четвъртък, около 10.30 часа.

При извършения и личен обиск и последвало претърсване в жилището и полицаите намерили пликове със светлокафяво прахообразно вещество. Изготвената експертна справка показала, че иззетото количество е хероин. Към 14.00 часа криминалистите на Трето РУП арестували и съгражданина и Г.Н /41 год./. У него и дома му били намерени и иззети полиетиленови торби, съдържащи суха кафяво - зелена тревиста маса – марихуана.

По случаите са образувани бързи производства, а нарушителите - отведени в арестните помещения на управленията за срок от 24 часа. Материалите са били докладвани на Окръжна прокуратура Пловдив. Два часа по-късно полицай от Четвърто РУП заловили и 20-годишния С. С. от Пловдив. В жилището му били намерени амфетамини и хероин. Срещу него също е било наложено 24-часово задържане, работата по случая продължават разследващи полицаи от управлението.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg